Hirdetés

"Bannolni kell Echo-t" - egy profi meccsbe szólt bele a drón glitch

Kiderült, hogy a korábban felbukkanó hibát mégsem sikerült teljesen orvosolni, így az újra megjelent és most egy ázsiai profi mérkőzésnek az eredményébe kontárkodott bele.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League CSGO S12

CSGO - ESL Pro League S12 - Heroic vs. Astralis

Hirdetés

Sajnálatos módon Echo-t újra egy régi átok sújtja, kiderült ugyanis, hogy a vele és a Yokai drónjával kapcsolatos glitchet mégsem tudták fixálni a fejlesztők. A legutóbbi frissítéssel a rengeteg extra és remek tartalom mellett egy negatívum is visszatért.

Egy kis visszatekintés, mielőtt az aktuális helyzetet felvázolnánk. Korábban ugyanis Echo drónja láthatatlanná tudott válni teljesen vagy egyszerűen csak nem lehetett elpusztítani. Mivel ez az eszköz nagyon erős tud lenni bizonyos szituációkban, főleg mikor az utolsó pillanatokban szeretnének a támadók plantelni, így nem volt más választása a Ubisoftnak akkor, mintsem kivenni Echo-t a játékból. Nem sokkal később azonban visszakerült a japán operátor, mondván megoldódott a helyzet és ilyen többet nem fordul elő. Egészen mostanáig.

Javában zajlik az óceániai bajnokság, amely egyben a Six Major selejtezője is. A harmadik fordulóban a Wildcard Gaming - akiket korábban a Six Masters 2020-ra is meghívtak - a Rhythm ellen került össze. Kiderült, hogy a Disrupt Gaming, Susquehanna Soniqs, eUnited, és az Oxygen Esports megegyezett arról korábban már, hogy nem használják Echo-t, amíg ez a glitch fennáll, így lehet, hogy a fentebb említett két együttesnek is ezt kellett volna tennie. Nem így történt, ezért nyugodtan kiválaszthatták, és ezt a Rhythm játékosai meg is tették. Mikor már 6:5-re vezetett a Wildcard Gaming történt egy furcsa jelenet. Hibanával igyekeztek lerakni a Defusert, mikor is a közelben lévő Yokai drónnal ezt sikerült megakadályozni, bár néhány pillanattal előtte még tisztán látszódott, hogy az Ash player megpingelte az eszközt és le is adott rá jó pár lövést. Az idő lejárt, a drón sértetlen maradt, a Rhythm pedig ezzel egyenlített, a 6:6 állás pedig hosszabbítást eredményezett. Végül a Wildcard Gamingnek sikerült megnyernie 8:6-ra a találkozót, de ez akár másként is alakulhatott volna, illetve egy ilyen szituációnak nem szabadna előfordulnia, nem csak a profi mezőnyben, hanem úgy egyáltalán. Erre azonnal jöttek is a bejegyzések más profiktól és kommentátoroktól, hogy Echo-t teljesen rendbe kellene rakni, és addig nem szabadna bent hagyni a játékba. Legalábbis a profi meccsekből mindenképpen tiltani kellene.

Remélhetőleg a Ubisoft megteszi a szükséges lépéseket és most már mihamarabb megoldja ezt a fennálló és igen kínos glitchet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • Hunzolee92 1 hónapja
    Ebbe sajnos semmi meglepő nincs. Imádom az R6ot de minnél több operátor annál több hiba lehetőség :/
    0 0 Válasz
  • Ghostrider 23 napja
    nincs nagylon
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés