Hivatalos: A Ubisoft kitiltotta Echo-t az R6S versenyekről

Hivatalos: A Ubisoft kitiltotta Echo-t az R6S versenyekről

Miután jó néhányszor előfordult a Yokai drónt érintő probléma, a Ubisoft a megoldásig kitiltotta a versenyekről Echo-t.

Az elmúlt versenyek alkalmával több ízben is felbukkant egy kínos glitch, Echo Yokai drónja ugyanis elpusztíthatatlan formát öltött. Mivel nagy hatással volt a körökre, illetve a meccsekre, és a közösség egy része is hangot adott a nem tetszésének. Mostanra a Ubisoft is belátta, hogy ez így nem maradhat, ezért a megoldás megszületésééig nem engedélyezi Echo használatát a profi ligákon.

A legnagyobb megdöbbenést a korábban lezajlott óceániai R6S versenyen történt malőr okozta, ekkor játszott egymással ugyanis a Wildcard Gaming és a Rhythm egy nagyon szoros mérkőzést. Azonban a WCG 6:5-ös vezetése birtokában az utolsó körben - legalábbis ennek tűnt - nem bírták kilőni a pimasz drónt, így egyenlítés lett a vége és csak hosszabbításban tudtak végül nyerni a csoportmeccsen.

Rainbow6 - Glitched drone

Watch Rainbow6's clip titled "Glitched drone"

Ennél viszont a kiadónak gyorsabban kellene reagálnia egy ekkora probléma esetén. Már csak azért is, mert ez nem egy új keletű hiba, hiszen korábban Echo-t már ki kellett venni egy időre a játékból emiatt. Akkor úgy rakták vissza, hogy megoldották a dolgot, de úgy tűnik mégsem sikerült maradéktalanul fixálni az operátort. Egyelőre tehát nem lesz használható a japán kommandós érthető okokból, viszont arról sincs információ, hogy mikorra sikerül kijavítaniuk a glitchet a fejlesztőknek, de minden bizonnyal igyekeznek majd gyorsan a tettek mezejére lépni, mert ez nem maradhat így.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!