Apex Legends frissítés: Nincs többé Naruto futás a játékban

Apex Legends frissítés: Nincs többé Naruto futás a játékban

Ez esetben nem jogi, hanem balance probléma miatt kellett megváltoztatni Wraith ikonikus futását.

A Naruto futás az elmúlt év egyik legnépszerűbb mémje lett, köszönhetően a 2019-ben létrehozott, maximálisan viccnek szánt "Storm Area 51" nevű eventnek. Az esemény során a résztvevők Naruto futással rohamozták volna meg a katonai bázist, hogy megtekinthessék a bent eldugott UFO-kat és felfedhessék a bázis titkait. Végül az esemény akkora figyelmet kapott, annyi érdeklődött vonzott, hogy az amerikai hadseregnek figyelmeztetést kellett kiadnia, hogy az 51-es körzetet megtámadni nem jó ötlet, meg fogják védeni bármi áron.

Természetesen a mém aranykorában Wraith már bőven létezett, hiszen az Apex Legendset 2019 év elején adták ki. A karakter futása igen népszerűvé vált, sőt, egyenesen a védjegye lett, viszont a közösségnek most el kell búcsúznia ettől. A fejlesztők tegnap este jelentették be, hogy Wraith új animációt kap, a cross-playt is elhozó frissítés pedig már tartalmazta is azt. Íme az összehasonlító videó:

Noha először úgy tűnhet, hogy jogi okokból változtatják meg, valójában balance problémák állnak az ügy mögött, Wraith régi szaladása ugyanis túlságosan megváltoztatta a karakter futás közbeni modelljét, párosítva pedig ezt az eleve kicsi hitboxával azt kaptuk, hogy más hősökhöz képest kifejezetten nehéz volt őt mozgás közben ellőni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!