FACEIT-re költözik a magyar R6S HRC közösségi szerver

FACEIT-re költözik a magyar R6S HRC közösségi szerver

A Hungarian Rainbow6 Challengers fejlesztésében K&H MNEB játékosok is nagy segítséget nyújtottak. Egy közösségi Discord szerverként indult ahol mix csapatokban lehet egymás ellen játszani, mára viszont az egyik legnagyobb platform részeként lehet megtalálni.

Korábban már írtunk a Hungarian Rainbow6 Challengers kezdeményezésről, amely tulajdonképpen egy Discord közösség, ahol bárki résztvehet a meccseken, ha fejlődni szeretne. ELO pontrendszerrel működik a szerver és a csalóktól sem kell tartani, így tényleg bárki számára ideális lehet, ha a lehető legjobb körülmények között szeretné tesztelni a tudását.

Egy újabb jó hírről számolhatunk be, miután a Discordos működést követően egy hatalmas ugrásnak köszönhetően a HRC a FACEIT-re költözik. Ezzel ez lesz az első magyar közösség az egyik legnagyobb versenyszervezői felületen. A játékhoz való kapcsolódási rendszer nem változik, ámbár fontos megjegyezni, hogy regisztrálni kell a faceit.com oldalon, valamint a játékfiókot is hozzá kell adni a faceit fiókhoz.

ITT CSATLAKOZHATSZ

"A faceitre való átállással megkaptuk azt a lehetőséget is hogy CSAK a magyar profi játékosoknak létrehozhassunk egy Closed/privát Hub-ot, ami teljes mértékében ugyan úgy működik mint a nyílt részleg, annyi különbséggel hogy ide úgy lehet bekerülni, ha valaki több kritériumnak is megfelel. Ezen felül az MNEB játékosoknak (akik már kaptak meghívást) azonnali bekerülést jelent. Továbbá a nyílt részlegből is be lehet jutni ide. Ez olyan módon történik meg, hogy a szezonok végén a top 5-8 játékos kaphat meghívást a zárt részlegbe, ahol Magyarország legprofibb Rainbow6 játékosai vannak. A meghíváson felül FACEIT pontokat is be lehet zsebelni. Minden új frissítésről vagy hírről első kézből az új Twitter profilunkon értesítünk mindenkit." - mondták a szervezők az új együttműködés kapcsán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!