Hirdetés

FACEIT-re költözik a magyar R6S HRC közösségi szerver

A Hungarian Rainbow6 Challengers fejlesztésében K&H MNEB játékosok is nagy segítséget nyújtottak. Egy közösségi Discord szerverként indult ahol mix csapatokban lehet egymás ellen játszani, mára viszont az egyik legnagyobb platform részeként lehet megtalálni.

Hirdetés

Korábban már írtunk a Hungarian Rainbow6 Challengers kezdeményezésről, amely tulajdonképpen egy Discord közösség, ahol bárki résztvehet a meccseken, ha fejlődni szeretne. ELO pontrendszerrel működik a szerver és a csalóktól sem kell tartani, így tényleg bárki számára ideális lehet, ha a lehető legjobb körülmények között szeretné tesztelni a tudását.

Egy újabb jó hírről számolhatunk be, miután a Discordos működést követően egy hatalmas ugrásnak köszönhetően a HRC a FACEIT-re költözik. Ezzel ez lesz az első magyar közösség az egyik legnagyobb versenyszervezői felületen. A játékhoz való kapcsolódási rendszer nem változik, ámbár fontos megjegyezni, hogy regisztrálni kell a faceit.com oldalon, valamint a játékfiókot is hozzá kell adni a faceit fiókhoz.

ITT CSATLAKOZHATSZ

"A faceitre való átállással megkaptuk azt a lehetőséget is hogy CSAK a magyar profi játékosoknak létrehozhassunk egy Closed/privát Hub-ot, ami teljes mértékében ugyan úgy működik mint a nyílt részleg, annyi különbséggel hogy ide úgy lehet bekerülni, ha valaki több kritériumnak is megfelel. Ezen felül az MNEB játékosoknak (akik már kaptak meghívást) azonnali bekerülést jelent. Továbbá a nyílt részlegből is be lehet jutni ide. Ez olyan módon történik meg, hogy a szezonok végén a top 5-8 játékos kaphat meghívást a zárt részlegbe, ahol Magyarország legprofibb Rainbow6 játékosai vannak. A meghíváson felül FACEIT pontokat is be lehet zsebelni. Minden új frissítésről vagy hírről első kézből az új Twitter profilunkon értesítünk mindenkit." - mondták a szervezők az új együttműködés kapcsán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés