Új, téli tematikájú játékmódot kaphat az ünnepekre a VALORANT

Új, téli tematikájú játékmódot kaphat az ünnepekre a VALORANT

Az Icebox megalapozta a téli hangulatot a játékban, a Riot rátehet még egy lapáttal.

Noha még csak a halloweennál tartunk, a fejlesztők már nagyban készülnek a karácsonyi időszakra, elvégre idő, amíg minden részlet fejlesztését befejezik. A VALORANT esetében egyelőre hatalmas kérdőjel, hogy a Riot Games milyen szinten valósít majd meg ünnepi eseményeket (ha egyáltalán csinálnak majd ilyet), hiszen a játék csak a nyár első napján jelent meg teljesen, azóta pedig minden mással voltak elfoglalva a rajta dolgozó fejlesztők.

Úgy fest viszont, hogy az ünnepekre hozhatnak valami különlegeset a játékosoknak, a leakerek egy új havas tematikájú játékmód nyomaira bukkantak, melynek neve Snowball.

Hozzáköthetően felbukkantak még a Bouncy, Growball, RapidFire, és Skate kifejezések, melyek az első tippek szerint játékmód tematikus képességeket, vagy új fajta Orbokat takarhatnak. Ezenkívül sajnos más információ egyelőre nem áll rendelkezésre.

Kíváncsian várjuk, hogy a Riot készül-e valamivel majd a halloweenra, ha igen, akkor már kaphatunk egy képet arról, hogy mi lesz karácsonykor. Persze érdemes azt a tényt is figyelembe venni, hogy a Riot Games az első játékában, a League of Legendsben tavaly már nem tartott karácsonyi eseményt. Nem is rejtették véka alá, hogy miért nem, anyagilag nem éri meg, nem termelnek a karácsonyi skinek annyi bevételt, mint más események darabjai.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te örülnél egy ünnepi eventnek?