Hirdetés

Egy szemfüles játékos szerint a Riot már utalgat a következő VALORANT ügynökre

A jeleket a legújabb battle pass és az új térkép, az Icebox tartalmazza.

Hirdetés

Amikor a Riot Games megosztotta a játékosokkal, hogy a VALORANT háttértörténetét hasonló módon szeretnék majd vezetni, mint ahogy az Epic Games teszi a Fortnite-éval, akkor valószínűleg sok lore- és teóriarajongó éljenzett egyet, ugyanis ez a sejtelmes, félinformációkat tartalmazó megoldás sok lehetőséget hordoz magában. Túlságosan egyelőre nem bontakozott ki a sztorivonalból, a játékosok viszont vadásszák az elrejtett utálásokat a jövőbeli tartalmakra vonatkozóan is.

Egy játékos, Rasui36 elmélete szerint a Riot több utalást is elhelyezett a battle pass-ben és Iceboxon a Skye után következő ügynökhöz köthetően. Az első nyom a távolról megfigyelhető hajó, mely a jégfogságába esett, most pedig két daru igyekszik kipakolni azt.

Icebox bázisa ránézésre egy kutatóállomás, ez a hajó pedig a tetőszerkezete, valamint néhány más dizájn eleme alapján az ázsiai kultúra részét képezi. A pályán körbenézve további utalásokat találhatunk, például szamuráj páncélokat, amik ugyebár Japán eredetű felszerelések. Raisu szerint a páncélok és a hajó összefüggésben állnak.

A következő jel már a battle pass hetedik oldalán látható, az Ancient Secrets Cardon az látható, hogy valamit kiemelnek a hajóból, mely tartalmazhat akár páncélokat, régen kibányászott radianite-ot, de akár egy testet is.

Átlapozva a bp 8. fülére, láthatóvá válik a Secret Lineage Card, mely egy szamuráj maszkra hajaz, Raisu szerint pedig a lineage, melynek jelentése leszármazás, vérvonal, eredet kulcsfontosságú benne. Kinek vagy minek a származására utal?

Végül pedig ebből következik az a kártya, ami eddig egyértelműen mindig a következő ügynökhöz tartozott, ezt a 48. tieren láthatjuk.

A memento mori kifejezés latin eredetű, jelentése: emlékezz a halálra. A szamurájok legendái mindig is különleges kapcsolatot tüntettek fel a harcos és a halál között, ám a páncélokon túl a hajó kora az, ami igazán erős bizonyíték lehet az elméletére. A hajó a Sengoku korszakból származhat, ami a szamuráj háborúk csúcspontja volt, ebben az időszakban pedig a Mōri család építette a legjobb hajókat.

Összegezve a fentieket, Raisu szerint a VALORANT következő karaktere egy szamuráj lesz, aki a Sengoku, vagyis a Hadakozó fejedelemségek korából származik. Ő lehetett a történelem első radiant hőse, hajója viszont belefagyott a jégbe, csapdába ejtve őt is, az erejének köszönhetően azonban nem halt bele, most pedig a kutatók kiszabadították börtönéből.

Mit gondolsz, tényleg egy szamuráj érkezhet majd a játékba?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • zezefoci 4 napja
    Durva lenne ha ez igaz lesz
    0 0 Válasz
  • Ghostrider 16 órája
    szép
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés