Adás közben törtek rá fegyveres rablók egy VALORANT streamerre

Adás közben törtek rá fegyveres rablók egy VALORANT streamerre

A streamer sem hitt a szemének, nemhogy a nézők.

Rengeteg ember játszik a VALORANTtal, biztosra vesszük, hogy köztetek is rengeteg rajongója akad a játéknak. Minden meccs tartogat meglepetéseket, sőt, néha még az élet is. Bár ilyen meglepetést senki sem szeretne és mi is azt kívánjuk, hogy senkivel se történjen hasonló.

Képzeljetek el egy unalmas hétköznap délutánt, amikor leültök és streameltek pár VALORANT meccset a lelkes közönségeteknek. Lényegtelen is az eredmény, csak az számít, hogy egyszer csak egy valódi fegyvert tartanak a fejedhez és kirágatnak a nappaliba, ahol fegyveres rablók várnak.

Sajnos pontosan ezt történt a napokban egy brazil sráccal. Guilherme "Guixxm" Menezes annyira belemerült a játékba, hogy a másik szóbából jövő hangokat nem hallotta, csak azt vette észre, amikor már egy pisztollyal kellett szembenéznie.

Szerencsére nagy gond nem történt, senkinek sem esett bántódása, ez pedig a srác nézőinek köszönhető. Mivel Guixxm élőben volt, az összes nézője látta, ahogy kirángatják őt a szobájából, voltak akik pedig azonnal értesítették a hatóságokat. A rendőrség hamar kiért, a család pedig megnyugodhatott, köszönhetően a Twitchen lévő nézőknek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!