A VALORANT lehet a nyerő és maga mögé utasíthat majd minden más FPS játékot?

A VALORANT lehet a nyerő és maga mögé utasíthat majd minden más FPS játékot?

A Cloud9 veteránja szerint a VALORANT lesz a befutó.

Ma már volt szó shroudról, akkor arról számoltunk be nektek, hogy szerinte a CS:GO-nak már leáldozóban van. Őszintén szólva, kicsit olyan ő már sokak szemében, mint Jacques Villeneuve a Forma-1-ben. Mindig, mindenről megmondja a véleményét, sokszor már-már polgárpukkasztóan, pedig rég nincs már közel a tűzhöz annyira, mint anno.

Nem csak a CS:GO-ról formált azonban véleményt, nemrég a VALORANTot is kitárgyalta a nézőivel. Szerinte nagyot fog még szólni a játék, csak a kellő időre, a kellő alkalomra vár a VALORANT, de ha az megvan, akkor könnyen lehet, hogy a Riot játéka minden mást elsöpör az útjából.

Elmondása szerint bár a VALORANT nem robbant be rögtön úgy, ahogy sokan várták, ez kvázi szándékosan nem történt meg. Szerinte ha visszatérnek a LAN-ok és sor kerül az első igazán nagy VALORANT versenyre, ahol egymás ellen játszik majd EU és NA, akkor a VALORANT óriásit dobbant majd és meg is ugorja a felé támasztott elvárásokat. Shroud szerint a VALORANT könnyedén átveszi majd az elsőszámú FPS e-sport játék szerepét, nem lesz esélye a CS:GO-nak és az R6S-nek sem.
Szerintetek igaza van? Csak idő kérdése és a VALORANT lesz a világ egyik legjobb és legnagyobb e-sportja?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!