Hirdetés

VALORANT buddy-kat szerezhetünk a Prime Gaming-gel!

A VALORANT játékosainak is érdemes lehet ránézni a Prime Gamingre.

Hirdetés

2020-at írunk, mindennek személyre szabhatónak kell lennie egy videojátékban, így például a VALORANTban is. A skineken és egyéb apróságokon túl a gunbuddy-k a kedvencei mindenkinek, amikből most egészen egyedi darabokat szerezhetünk.

Hála a VALORANTnak és a Prime Gamingnek (ami korábban Twitch Prime néven futott), most különböző ingame dolgokat szerezhetünk meg, feltéve ha van Prime Gaming előfizetésünk, ami az ingyenes próbaidőszak után 12.99 $ havonta. Ha van előfizetésünk akkor november 18-ig három különböző dropot szerezhetünk meg, két gunboddy-t és egy spray-t. A Pay Respect buddy különösen vicces, a Call of Duty "Press F to Pay Respect" mémje ihlette, egy online lövöldéhez pedig tökéletesen illik is. Mutatjuk hogyan szerezhetitek meg.

  1. Ellenőrizd, hogy a Twitch és a Riot fiókod össze van-e kapcsolva. Ezt itt tudjátok megnézni.
  2. Látogass el a Prime Gaming VALORANT dropos oldalára és bizonyosodj meg arról, hogy be vagy jelentkezve az aktív Prime Gaming előfizetésed profiljába.
  3. Ezek után már csak annyi dolgod van, hogy rákattints a "Claim Now" gombra a buddy fölött, a drop pedig automatikusan bekerül a VALORANT inventorydba.

ez a három drop várja a Prime Gaming előfizetőket

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
2 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés