Jön a kontroller támogatás a VALORANTba?

Jön a kontroller támogatás a VALORANTba?

Ti szerettek fps-t játszani kontrollerrel? 

Sajnos egy kicsit még várnunk kell az 1.11-es patch-re. Nem tökéletes még minden a frissítéssel, így a Riot inkább elnapolta annak megjelenését. Reméljük azért nem kell majd sokat várnunk, addig is barátkozhatunk a patch már bejelentett tartalmával.

Az biztos, hogy az 1.11 is egy tartalmas frissítés lesz, de az adatbányászok már egy lépéssel előrébb járnak. A legfrissebb nyomok szerint a későbbiekben egy olyan funkciót is kaphat a VALORANT, amire sokan várnak már. Számunkra kicsit hihetetlen, de tényleg sokan vannak azok, akik kontrollerrel szeretnének kompetitív fps játékot játszani.

A legtöbb játékban erre van is lehetőség, a VALORANTban viszont nincs. Ha hihetünk a kiszivárgott kódsoroknak, akkor ez hamarosan megváltozik. "Right Analog Deadzone", "Right Analog Sensitivity X" és "Right Analog Sensitivity Y", ezek elég egyértelműen utalnak a kontroller támogatásra.

Az igazsághoz viszont az is hozzátartozik, hogy bár magát a játékot jelenleg nem játszhatjuk kontrollerrel, a VALORANT kliensét használhatjuk azzal, így lehet, hogy a kódok csupán ahhoz kapcsolódnak. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szeretsz fps játékokat kontrollerrel játszani?

  • 23 %
  • 77 %