Úgy bíznak benne, hogy a játékosok állták társuk átigazolási költségeinek a felét

Úgy bíznak benne, hogy a játékosok állták társuk átigazolási költségeinek a felét

A napokban a Dota 2-es VP.Prodigy megerősítette, hogy Danil “gpk” Skutin leszerződött a csapathoz, majd bejelentették az ötödik tagot is, nem is akármilyen történet közepette.

Három játékossal már rendelkezett a Virtus.Pro Prodigy, ezért gyorsan szereztek egy negyedik személyt, majd megtalálták az utolsó, tökéletes embert is. Ő nem más, mint Illias “illias” Ganeev. Azonban volt egy kis csavar a történetben, ugyanis csak egyetlen dolog miatt kerülhetett a gárdához. Ő korábban már megjárt a Na'Vi együttesét is, majd inaktivitásba vonult. Viszont mikor az ukránok elküldték a csapatot, hogy leigazolják a FlyToMoon rosterét, neki is új otthon után kellett nézni. Ekkor történt meg a csoda, ugyanis a VP.Prodigy tagjai rögtön beajánlották őt a vezetésnek, és olyannyira hittek benne, hogy még az átigazolási összeg felét is összedobják. Ilias egyébként a Na'Vi-ban is hard support pozícióban játszott és ez most sem változik meg.

Ezt maga Segey Glamazda, a VP vezérigazgatója mondta a játékos megszerzése után:

"Illias erős játékos, nagy potenciált látunk benne. Ráadásul a VP.Prodigy többi tagja annyira bízik benne, hogy felajánlották, hogy kifizetik az átigazolási költség felét. A csapat vezetőiként osztozunk az ő magabiztosságukban, és örülünk, hogy sikerült összeállítanunk egy szuper ötöst, akik majd a győzelmekért küzdhetnek, emellett és mindannyiunkat örömmel tölt el, hogy élvezik a játékot."

A VP.Prodigy új ötöse:

  • Egor “epileptick1d” Grigorenko
  • Danil “gpk” Skutin
  • Dmitry “DM” Dorokhin
  • Vitaliy “Save-“ Melnik
  • Illias “illias” Ganeev

Bár jelenleg nincsenek olyan közelgő események, amelyekben a VP.P szerepel, valószínűleg hamarosan látjuk majd őket akció közben. Az utóbbi időben nem voltak rossz eredményeik, legutolsó tornájukon, az OGA Dota PIT S3-ban a döntőig meneteltek, ahol csak a Team Secret tudta őket megállítani, miután az alsó-ágon végigvertek mindenkit.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!