Egy gameplay videóból újabb részletek derültek ki Aruniról és a képességéről

Egy gameplay videóból újabb részletek derültek ki Aruniról és a képességéről

Nem hivatalos videóról van szó, de a felvételen látszik, hogy mi mindenre képes az új operátor, elég erősnek tűnik.

Napok vannak már csak hátra, mielőtt az EU mini-major döntője előtt - november 8. vasárnap - bemutatják a Y5S4 újdonságait, vele együtt pedig Arunit, a thaiföldi kommandóst. Az eseményről egyébként egész hétvégén megy a magyar közvetítés, és a csatornán még drop is van, így ha nem akartok lemaradni a fejleményekről, akkor érdemes követnetek.

A netre felkerült néhány videó, amely Arunit igyekszik bemutatni, hogy milyen felszerelése van és mire képes. A fegyvereire és a pluszba választható kütyüjeire lehet, hogy egyelőre nem érdemes nagyon szavakat fecsérelni, ugyanis nem biztos, hogy az itt láthatóakat kapja meg. A videóból még az sem derül ki hány pont lesz a sebességén és az armorán. Viszont annál jobban szemügyre lehet venni, hogy mivel egészíti ki a szivárványosokat. Kezdjük mindjárt a lézeres úttorlasszal vagy barikáddal, eredeti nevén a Surya Gate-tel. Eddig úgy tűnt csak ajtó átjárókba tudja elhelyezni, de most kiderült, hogy további helyekre is fel lehet pakolni. Ajtók esetében alul marad egy kis rés, ahol a drónok áthaladhatnak, illetve Arunit vagy a csapattársait nem sebzi a lézer. Az ellenfelek útját sem blokkolja, viszont ha hozzáérnek sebződnek. Egy ilyen érintkezés 40 életerőpontot von le, viszont az érzékelője kisül és deaktiválódik utána. Szétlőni a videóban a játékos nem tudta sem ilyen, sem pedig aktív formában, ráadásul Aruni lekaphatja a szikrázó eszközt és utána újra élesíteni tudja. Egy gránátot a lézerek elnyelnek, de ilyenkor is deaktiválódik a lézerkapu. Kiderült továbbá, hogy falakon és hatcheken is működik a lézeres barikád. Teljes egészében képes lefedni egy akkora részt, mint a reinforced barikád. Egy körben 4 ilyen szerkezet áll a rendelkezésére.

Aruni a művégtagjának segítségével nagyobb lyukat tud letrehozni a falakon, mint a társai, és egyetlen ütéssel szétzúzza a sima barikádokat. De íme a videó és Aruni akció közben:

Nektek hogy tetszik?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!