Még mindig buffolni kellene Vipert? - Válaszolt a Riot Games!

Még mindig buffolni kellene Vipert? - Válaszolt a Riot Games!

Szerintetek még mindig változtatni kellene Viperen?

13 ügynöke van jelenleg a VALORANTnak, ez a szám pedig csak nőni fog a jövőben. Persze sokan már annak is örülnének, ha először a jelenlegi karakterek között lenne meg a tökéletes balansz. Továbbra is vannak ügynökök, akik túl erősek és vannak, akik túlságosan is gyengék, szinte használhatatlanok.

Ez egyik ilyen például Viper, akire nagyjából az első játszható béta verzió óta rájár a rúd. Nem igazán találja a helyét a karakter, nem is játszanak vele sokan, mert minek? Van tőle sokkal erősebb és hasznosabb. Ezzel tisztában volt a Riot is, ezért az 1.09-es patchben próbálták őt buffolni.

Sokat nem javított Viper helyzetén az a patch, továbbra sem mondhatjuk el róla, hogy különösebben erős karakter lenne. Ezért sokan további buffokat várnak el a Riottól. Ők viszont nem terveznek hasonlót eszközölni, legalábbis a közeljövőben nem.

Egy rajongói kérdésre adott válasszal tisztázták ezt. Elmondásuk szerint egyelőre ne is számítsunk Viper buffra. Egyrészt jön a First Strike, amit élőben nézhettek majd az Esport1-en is, egy fontos verseny közepén pedig nem fognak változtatni semmin. Másrészt pedig, a fejlesztők úgy látják, hogy először más dolgokra kell koncentrálniuk és csak néhány patch után nyúlhatnak majd hozzá Viperhez.
Szerintetek mi a helyzet Viperrel? Jó ahogy van vagy tényleg kellene neki még egy kis buff?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!