Nézd élőben, magyar nyelven az európai First Strike VALORANT mérkőzéseit

Az Esport1 stábja elhozza minden magyar érdeklődőnek a legizgalmasabb VALORANT összecsapásokat.

A hétvégén kezdetét veszi az európai First Strike tournament első kvalifikációjának Playoff szakasza, és ha minden jól megy, még talán magyar csapatnak is drukkolhatunk rajta.

Európa legnagyobb nevei gyűlnek össze ezen a tornán, hiszen ez a VALORANT első olyan major eseménye, melyet teljes egészében a Riot szervez, és a legtöbb régióra kiterjed. Ennek alkalmából örömmel tudatjuk veletek, hogy a First Strike fordulóit az Esport1.hu elhozza magyar nyelven is! Már ezen a hétvégén élvezhetitek a műsort, szombaton is és vasárnap is 17:00-tól 2-2 darab Bo3 mérkőzést követhettek majd leszklareN, SpeeDy és Gabesson hangjával.

Kövesd a mérkőzéseket az Esport1 felhasználóddal bejelentkezve a weboldalon (szombaton ITT, vasárnap ITT) és minden nézett percért 1 E1 pontot kapsz, sőt ezen a hétvégén minden 10. nézett perc után 10 további pontot írunk jóvá! És hogy mire jók az E1 pontok? Remek nyereményjátékokon vehetsz részt belőlük, most például R6S ládák keresik gazdájukat, de sok minden található az Esport1 Piacon!

Tehát november 14-15., 17:00, Esport1.hu, VALORANT First Strike európai selejtező! Ne maradj le róla!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!