A magyar need more DM elérte a First Strike Play-In szakaszát

A magyar need more DM elérte a First Strike Play-In szakaszát

Az első nagyobb mérföldkő meglett, a main eventre jutás viszont még messze van.

Az elmúlt napokban elkezdődtek az európai First Strike selejtezők, pörögnek a Bo1 mérkőzések, a formátum azonban hamarosan Bo3-ra vált, ami azt jelenti, hogy egyre közelebb vannak a bejutást érő összecsapások. Természetesen a need more DM is felsorakozott a küzdelemhez, viszont az első nyílt kvalifikáció "A" selejtezőjében a Prodigy az utukat állta, pedig már nem kellett volna sok.

A "B" selejtező viszont meghozta a várt sikert, a srácok sikeresen átverekedték magukat a Bo1 összecsapásokon, és így bejutottak a Play-Inbe.

De mit is jelent ez pontosan? A Play-In szakasz már az első nyílt kvalifikáció top 32 csapatot felsorakoztató része, a pénz díjas main eventre pedig a legjobb 4 csapat jut be egy kvalifikációról. (Jövő héten érkezik a második.) Ez tehát nem jelent mást, minthogy van még miért harcolnia az nmDM-nek, a mai napon újabb két darab Bo1 vár rájuk, ha pedig ezeken is győzelmet aratnak, akkor bejutnak a Playoffba. A Playoff már Bo3-as formátumú mérkőzéseket fog hozni, a végén pedig a legjobb 4 csapat bebocsátást nyer a main eventre, melynek meccsnapjai decemberben lesznek. Sok sikert a srácoknak!

Persze nem csak a need more DM-é a világ, gratulálunk TRuve csapatának, a TEAM NICE-nak is, akik bár nem jutottak be a Play-Inbe, szintén nem voltak messze tőle.

Van viszont még egy jó hírünk, a VALORANT First Strike európai fordulóit magyar nyelven is követhetitek majd az Esport1 csatornáján, minden részlet az alábbi cikkben!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!