Már csak hat hely kiadó a VALORANT First Strike EU regionális döntőjére

Már csak hat hely kiadó a VALORANT First Strike EU regionális döntőjére

Újabb kettőt pedig elvisznek vasárnap este, a kérdés már csak az, hogy kik.

Első hétvégéjéhez érkezett a VALORANT First Strike EU eseménye, szombaton és vasárnap már a 100 ezer dolláros összdíjazással rendelkező main event spotjaiért küzdenek a csapatok. Tegnap az első playoff szakasz lement, a G2 Esports vs. Ninjas in Pyjamas, valamint a Team Liquid vs. Prodigy összecsapását követhették figyelemmel a nézők.

Ezek már Bo3-as mérkőzések voltak, vagyis két mapot kellett nyernie valakinek ahhoz, hogy továbbjuthasson. A G2 Esports egy közel sem egyoldalú találkozót produkált a NiP játékosaival, a Team Liquid viszont csak az első mapon izzadt, a Prodigy-vel szemben, Splitet már 13-5-tel sikerült hozniuk.

Ezekkel az eredményekkel a First Strike EU regionális main eventjének első csapatai ismertté is váltak, a G2 és a TL 4000-4000 dollárt már biztosan magáénak tudhat.

A megmérettetés ma este viszont ugyanúgy folytatódik, és ahogy szombaton, úgy most is lesz róla magyar közvetítés. Nézd élőben az összecsapásokat az Esport1.hu-n, ha pedig bejelentkezve teszed ezt, E1 pontokat is kapsz utána, amiket sok érdekes dologra használhatsz fel a Piacon!

A mai kínálat a következő:

  • FunPlus Phoenix vs. Opportunists
  • SUMN FC vs. eXile eSports

Az adás az alábbi linken érhető el 16:30-tól:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!