Az utolsó pillanatban hasalt el a Need More DM, de lesz még egy esélye a csapatnak

Az utolsó pillanatban hasalt el a Need More DM, de lesz még egy esélye a csapatnak

Jövőhéten indul majd a második selejtező.

Ha létezik komplikált és szerteágazó selejtező, akkor a VALORANT First Strike versenyé mindenképpen az. Könnyen el lehet veszíteni a fonalat, honnan hová is jutnak a csapatok, mi a főesemény és mi a kvali? De ha nem törődünk a részletkérdésekkel, akkor elég csak annyira fókuszálnunk, hogy a magyar Need More DM is harcba szállt azért, hogy a First Strike-on játszhassanak.

Sőt, tegnap már arról számolhattunk be nektek, hogy bejutottak az első kvali Play-in részébe, ahol a legjobb nyolc között kellett volna végezniük. Sajnos nem véletlen a feltételes mód, nagyon szépen menetelt a Need More DM, de az utolsó lépcsőfoknál elakadtak.

A legjobb 32 között 15-13-ra nyerték meg Bo1-es meccsüket a MJAOMODE csapata ellen, következő ellenfelük pedig a SUMN FC volt. A brit többségű csapat sajnos erősebb volt. 9-3-as félidővel fordultak Havenen és bár tudott javítani pár kört a Need More DM, a győzelemhez ez kevés volt. 13-9-re kapott ki a magyar csapat, ezzel kiestek az első selejtezőből.

Nincs azonban még minden veszve. Ma délután az Esport1-en is követhetitek az első selejtező végső, rájátszás részét, de lesz még egy selejtező. Jövőhéten újrapróbálkozhat a Need More DM és reméljük, hogy akkor már be is jutnak minimum a rájátszásba, de persze az a cél, hogy Európa legjobbjaival játszhassanak a főeseményen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!