Twitch és Rook a fejlesztők fókuszában, hamarosan változhatnak

Mindkét operátor kevesebb figyelmet kapott mostanában, és míg az egyik esetében egy fura buffról olvasni, a másikkal kapcsolatban egyelőre csak találgatni lehet hogyan módosul.

Még a Neon Dawn frissítés az éles szerverekre meg sem jelent, de az ilyenkor szokásos nyughatatlan játékosok egy része már azon dolgozik, hogy kiderítse milyen további érdekességekre lehet még majd számítani a Rainbow Six: Siegeben. Elvileg az új szezonnal Aruni mellett két új Elite skint is kapnak a rajongók, az egyiknek Maverick, míg a másiknak Kali örülhet.

Ezen túlmenően egy Twitch rework is benne van a levegőben. Egy fan kérdezett rá Twitteren a játék dizájnere, Emilien Lometnél az operátor helyzetére. Sőt még grafikonokkal is szemléltette, hogyan változott a karakter népszerűsége és ereje az elmúlt időszakban.

"Amellett, hogy tisztán látszik, ő egy nagyon erős karakter, mégsem úgy működik a drónja az elmúlt időszakban, ami beleillene a rendszerünkbe. Már felkerült a radarunkra, ennyit mondhatok."

Persze ezzel nem árult el sokat, de a sorok között olvasva minden bizonnyal a drónját alakíthatnák át, amivel még jobb szolgálatot tehetne meccs közben a győzelem érdekében. A normál drónokhoz képest az övé lassabb és még könnyebb észrevenni, ráadásul az ugrásra sem képes. Bár más feladatra találták ki, főleg magas szintű meccseken kezdte elveszíteni igazi értékét.

A másik, aki kaphat egy kis szeretet, az Rook. Azt rebezsgetik, hogy megkaphatja a Zofianál már látott Whitstand képességet, tehát képes magát felkelteni. Egy leaker oldal azonban egy rejtélyes "Rook armor" feliratot is hozzátett ehhez az információhoz. Egyből elindultak a találgatások, hogy talán a mellényt felkapó csapattársak is megkapják Rook miatt majd ezt a bónuszt, de az viszont elég komoly buff lenne. Egyelőre ennyit tudni, így nem marad más hátra, mint várni az új Operationt, hisz az is tele lesz minden jóval.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!