Ismerjétek meg az LG UltraGear R6S Warmup kupa kommentátorait

Ismerjétek meg az LG UltraGear R6S Warmup kupa kommentátorait

Tapasztalatból és játékismeretből nincs hiány, így ezzel a négy úriemberrel garantált a szórakozás a hétvégi meccsek folyamán.

Hazai Rainbow Six: Siege közvetítés nem is lehetne B3RC1 és AdamB párosa nélkül, és most sincs ez másként. A hétvégén megtartandó LG UltraGear R6S Warmup kupa alkalmával őket is lehet majd hallani a mikrofonok mögött.

B3RC1 már a kezdetek kezdetén erre a pályára szeretett volna kerülni, és a közvetítésekkel szeretne még mélyebben foglalkozni, míg AdamB Xboxról indult, és először kisebb versenyeket szervezett, majd ezek közvetítése után meggyőzték őt a folytatásról, így belevágott és ő is komolyabban kezdett el foglalkozni. 2019-ben pedig tényleg pazarul és aktívan tevékenykedve szórakoztatták a nézőket. Nem volt nélkülük R6S mérkőzés, és ezt a közösség meg is hálálta, hiszen megszavazták őket az Év Esportolója 2019 - Közönségdíjára.

Idén az MNEB mellett számos más adásban is feltűntek, többek között a nemrég megtartott európai mini major eseményen is színesítették a műsort hangjukkal, de az EL és a CL hétről hétre megrendezett összecsapásait sem hagyták ki. Bár önállóan vagy más társsal is kiváló munkát végeznek, talán nem badarság azt állítani, hogy a legjobban akkor csillognak, mikor párban kommentálhatnak, hiszen az évek alatt nagyszerűen összeszoktak.

Aki esetleg belefutott már egy-egy hazai CS:GO közvetítésbe, az biztosan hallotta hangját, hiszen hazánk egyik legismertebb shooter kommentátora. 2017 nyarától angolul közvetített külföldi CSGO meccseket (ausztrál liga, ESEA MDL), majd 2018 februárjában csatlakozott az Esport1TV csapatához. 1 hónap próbaidő után már rendes csapattaggá vált és a 2018-as V4 Future Sports Festivalon már stúdiós körülmények között is bizonyíthatott. Azóta pedig egy másik FPS-ben, az R6S-ben is folyamatosan lehetőséget kap és rendszerint képes még izgalmasabbá tenni hangjával és temperamentumával a mérkőzéseket.

A WiLD menedzsere, aki leginkább a szakértelmet kölcsönzi az adások alkalmával szintén megállja a helyét play-by-play vonalon, azonban sokkal inkább igyekszik kielemezni a szituációkat és olyan dolgokat is észrevesz egy-egy párharcban, amire talán mások nem is figyeltek. Ő kevesebbszer került a képernyőre, mint előbb említett kollégái, de itthon R6S adás nem létezhet nélküle, hiszen ha nem a hangját adja egy produkcióhoz, akkor rendezőként vagy observerként van jelen.

A Warmup kupa legjobb nyolc csapat mérkőzéseit követhetitek élőben november 22-én vasárnap 16 órától. A végső győztes 100 ezer, míg a második helyezett 50 ezer forinttal gazdagodik. Az év lassacskán tehát véget ér, de maradt még hátra izgalom, mivel az LG UltraGear R6S Warmup kupa elhozza az ország legjobb csapatainak összecsapását. Ha pedig nem játékosként veszel részt, hanem élőben követnéd a meccseket, akkor erre is van lehetőséged, ugyanis az alábbi csatornán semmiről sem maradsz le.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!