Hirdetés

Egyre elborultabb módokat találnak a játékosok Killjoy és Sage kombójának használatára

Az exploitnak minősített szinergia rengeteg lehetőséget rejt még magában.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

LEC Spring Split 2021

FC Schalke 04 vs. Excel Esports (1. hét)

Hirdetés

Amikor Killjoy megjelent, szinte azonnal felfedezték a játékosok, hogy a tornyára rá lehet tenni Sage falát, ezzel pedig olyan magasságok érhetőek el, melyekkel csúnyán meglephetőek az ellenfél játékosai. Mint kiderült ez egy hiba, amiről a Riot is tud, de immáron több hónap elteltével is még a játék része, sőt profi mérkőzésen is használták, mely végül a győzelem elvételét jelentette a csapatnak.

Annak ellenére, hogy exploitnak minősül, vannak játékosok, akik továbbra is próbálgatják a lehetőségeket vele, GlowyFlowy nevű felhasználó pedig rájött, ha a Killjoy x Sage képletbe beletesz még egy Raze-t is, további magasságokba lehet törni.

Quick tutorial on a new trick I created. Satchel boosting your teammates and using the turret wall boost to peek some insane spots! from r/VALORANT

Ahogy az látható, Killjoy elhelyezi egy doboz tetején a tornyot, majd Raze robbanó táskájának segítségével Sage átugrik a dobozra. Ezután maga alá teszi a falát, és máris belátást nyerhet elég fontos terekre. Amióta Raze táskájának robbanása nem sebzi meg a csapattársakat, ez főleg működhet.

Ám ne feledjük, hogy azért elég körülményes a megvalósítása, valamint a rálátás egy-egy területre meglehetősen szűkös, nem hinnénk, hogy tényleg használná ezt valaki egy valódi meccsen, szórakozásra, meg talán a Riot Games-nek emlékeztetésre viszont tökéletes.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
20 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés