Egyre elborultabb módokat találnak a játékosok Killjoy és Sage kombójának használatára

Az exploitnak minősített szinergia rengeteg lehetőséget rejt még magában.

Amikor Killjoy megjelent, szinte azonnal felfedezték a játékosok, hogy a tornyára rá lehet tenni Sage falát, ezzel pedig olyan magasságok érhetőek el, melyekkel csúnyán meglephetőek az ellenfél játékosai. Mint kiderült ez egy hiba, amiről a Riot is tud, de immáron több hónap elteltével is még a játék része, sőt profi mérkőzésen is használták, mely végül a győzelem elvételét jelentette a csapatnak.

Annak ellenére, hogy exploitnak minősül, vannak játékosok, akik továbbra is próbálgatják a lehetőségeket vele, GlowyFlowy nevű felhasználó pedig rájött, ha a Killjoy x Sage képletbe beletesz még egy Raze-t is, további magasságokba lehet törni.

Quick tutorial on a new trick I created. Satchel boosting your teammates and using the turret wall boost to peek some insane spots! from r/VALORANT

Ahogy az látható, Killjoy elhelyezi egy doboz tetején a tornyot, majd Raze robbanó táskájának segítségével Sage átugrik a dobozra. Ezután maga alá teszi a falát, és máris belátást nyerhet elég fontos terekre. Amióta Raze táskájának robbanása nem sebzi meg a csapattársakat, ez főleg működhet.

Ám ne feledjük, hogy azért elég körülményes a megvalósítása, valamint a rálátás egy-egy területre meglehetősen szűkös, nem hinnénk, hogy tényleg használná ezt valaki egy valódi meccsen, szórakozásra, meg talán a Riot Games-nek emlékeztetésre viszont tökéletes.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!