Két magyar játékost is leigazolt egy nemzetközi R6S team

Két magyar játékost is leigazolt egy nemzetközi R6S team

Két ismert, és remek kvalitásokkal rendelkező magyar játékos csatlakozott a High Coast Esports új ötöséhez.

Egy újabb nagyszabású hír látott napvilágot november 29-én, ugyanis a High Coast Esports szervezete bejelentette Rainbow Six: Siege csapatát, raádásul két magyar is ott van a keretben. A három skandináv játékos mellett kapott helyet w1oza és Hedsut is. Korábban ők már játszottak együtt a Salamander színeiben, ahol sikerült megnyerniük a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság második szezonját, de egyénileg sem kell szerénykedniük, nagyszerű kvalitásokkal rendelkeznek. Mindezt bizonyítja, hogy a szalamanderekkel bejutottak a Challenger League 11. szezonjába is, ahol több nagyobb nevű ellenfelüket is sikerült megszorongatniuk, például a Secret és a GiFuval szemben is összehoztak egy döntetlent. Hedsutot legutóbb az LG UltraGear Warmup Kupán lehetett látni, de ott nem jött ki a lépés a KmK Bravo néven összeállt együttesnek.

Most viszont úgy tűnik újra nagyobb sikereket szeretnének elérni, így csatlakoztak a High Coast Esports-hoz, a csapat pedig az alábbi személyekből tevődik össze:

Treiko, egy svéd játékos, aki egészen július közepéig a GODSENT tagja volt, velük megnyerte még tavaly év végén a Nordic Championship negyedik szezonját. Teddis egy röpke fél évet töltött a Team GamerLegion nevű szervezetnél, ahol leginkább a Challenger League-et célozták meg, sikertelenül, illetve a Skandináv bajnokság ötödik szezonjának csoportköréig sikerült eljutniuk. Lurifaxról egyelőre nem sok információt lehetett találni R6S-ben, de ha minden igaz, akkor CS:GO-s múlttal rendelkező játékosról van szó.

A csapatot először a JBL Quantum Winter Cup-on lehet majd látni, ugyanis a november 29-én tartott első selejtezőn egészen a döntőig meneteltek, ahol a WeNeedHeadset ellen ugyan 8:7-re kikaptak, de a továbbjutásukat ez nem fenyegette. A következő kvalifikáció után kialakul a négy csapatos finálé, melyet december 13-án rendeznek meg online körülmények között.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!