Warmup Kupa érdekességek és összefoglaló egy helyen

Warmup Kupa érdekességek és összefoglaló egy helyen

Kiemelkedő teljesítményből nem volt hiány egyik e-sportjátékban sem.

Az LG UltraGear R6S Warmup Kupa döntőjét a WiLD MultiGaming nyerte, ezzel bezsebelték a 100 000 forintos főnyereményt. A döntőben a meccs elképesztően szoros volt az Illés Akadémia Spirit csapata ellen, míg végül sikerült megfordítani az állást és a második pályától kezdve már magabiztos teljesítményt nyújtott a WiLD. A fiúk a nemzetközi élmezőnyben szeretnének játszani, elmondásuk szerint, addig is jó lenne, ha több színvonalas online R6S verseny lenne itthon, és nem csak a Warmup Kupa és az MNEB keretein belül lehetne játszani.

LG UltraGear R6S Warmup Kupa érdekes statisztikák

A selejtezőn és a rájátszásban összesen 383 kört játszottak a csapatok, ehhez 35 pályára volt szükségük. A legtöbbször Kafe Dostoyevskyn estek egymásnak a játékosok, Consulate-en egyetlen meccset sem vívtak a felek. 7 alkalommal hosszabbításra került sor, a leggyakoribb végeredmény 7-4 volt, a legritkább a 7-0. Ez jól mutatja, hogy egy nagyon erős mezőny gyűlt össze az év utolsó magyar R6S versenyére.

Négy játékos kiemelkedő teljesítményt nyújtott a Warmup Kupán, zhoxk és Herkii a WiLD Multigaminggel tornagyőzelmet ünnepelhetett, Vapour és Rep az Illés Akadémia Spirittel a döntőig menetelt.

 Az LG UltraGear R6S Warmup Kupa teljes mezőnyének 53,49%-a korábban szerepelt a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság első és/vagy második szezonjában, nem véletlen, hogy a top 4-be kizárólag MNEB-en már korábban is bizonyított együttesek jutottak.

Bajnokot avattak a OneBlade CS:GO Warmup Kupán is! Addig amíg a Budapest Five és a Lenovo Legion Honvéd játszi könnyedséggel nyerte meg a nyitómeccset, az Illés Akadémia Spirit és a Békéscsabai E-sport Egyesület talán az egész kupa legizgalmasabb meccsét játszották. A továbbjutó a BEE lett, aki később a BALD Squad csapatával is megküzdött, majd bejutott a döntőbe, ahol a BP5 ellen kellett felvennie a harcot. A százezer forintos nyereményt és a OneBlade CS:GO Warmup kupa bajnoki címét végül a Budapest Five nyerte.

OneBlade CS:GO Warmup Kupa érdekes statisztikák

Hiába tartották sokan egyértelmű esélyesnek a Budapest Five csapatát minden mérkőzésen, torzsiék két alkalommal is veszítettek mapot, amire egyáltalán nem volt példa a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság második szezonjában. Ennek ellenére megérdemelten nyerték meg a BP5-ös srácok a OneBlade CSGO Warmup Kupát, torzsi a gyilkosságokban (179), kory a támogatásokban (33) nyújtott kiemelkedő eredményt. A Békéscsabai Esport Egyesület ötöséből gubiaN 161 végzetes találattal odaért torzsi mögé a második helyre, er9k 155 killel a harmadik helyet csípte meg ebben a kategóriában.

Összesen 3195 fraget zsebeltek be a játékosok, ebből 1544 volt fejlövés. Legtöbbször Mirage-on és Infernón estek egymással a felek, de előkerült Nuke, Dust2 és Vertigo is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!