Az a cél motivál, hogy a nemzetközi mezőnyben játszhassunk - zhoxk

Az a cél motivál, hogy a nemzetközi mezőnyben játszhassunk - zhoxk

Új szervezetüknél rögtön egy tornagyőzelemmel debütáltak zhoxkék.

Ugyan az első map után még 0-1-es hátrányban voltak a Vadak, de összeszedték magukat és megfordították az LG UltraGear R6S Warmup Kupa döntőjét, ezzel bezsebelték a 100 000 forintos főnyereményt. A diadal után Keller "zhoxk" Márk válaszolt néhány kérdésre.

Kitartó ötösötök van, továbbra is együtt maradtatok és a WiLD MultiGaminghez csatlakoztatok, mi alapján esett erre a csapatra a döntés?

"Igazából más szervezet talán nem is volt ahova szívesen mentünk volna. Maximum külföldiek, de azok nem igazán érdekeltek magyar csapatok támogatásában sajnos. DaDDyvel jó kapcsolatot ápoltunk, szóval miután elhagytuk a PLG-t, egy pár közös beszélgetés és próba scrim után egyértelmű volt, hogy a WiLDnál szeretnénk játszani. Próbálkoztunk más itthoni csapatoknál is még korábban, hisz akkor még a WiLDnak aktív R6 csapata volt, de igazából a legtöbben nem voltak érdekeltek ebben a játékban. Egy nagyon pozitív változás volt ez számunkra és nagyon örülünk, hogy ide jöttünk végül."

Miután rég volt nagyobb magyar verseny, hogyan látjátok, mennyire volt erős a mezőny az LG UltraGear Warmup Kupán?

"Szerintem ugyan olyan a mezőny nagyjából, mint volt. Annyi, hogy nincsen még olyan kaliberű csapat itthon, mint a korábbi Salamander, de célunk, hogy átvegyük a helyüket méltó módon. Annak viszont örülök, hogy vannak új arcok és visszatérő játékosok is. Én nagyon remélem, hogy a rendes verseny szezonra még több és felkészültebb csapat jön, hisz az mindenképpen pozitív lenne a magyar R6 közösségre nézve."

A WiLD MultiGaming már többször bizonyította, hogy R6S-ben nincs párjuk Magyarországon. Teher vagy motiváció volt számotokra a Vadak mezében szerepelni?

"Tehernek nem mondanám egyáltalán sőt, inkább valamennyi extra motivációt ad. Remélem nekünk is sikerül ezt a vonalat tovább vinnünk és minél több aranyat bezsebelni. Eddig 1/1 szóval úgy érzem, hogy talán elkaptuk a fonalat és jó irányba haladunk. Viszont minket az a cél motivál a legjobban, amit már régebben kitűztünk magunknak, hogy a nemzetközi élmezőnyben játsszunk."

A döntőben az első meccs elképesztően szoros volt, aztán sikerült megfordítani az állást. Hogyan sikerült ennyire feljavulnotok, mert a második pályától kezdve nagyon magabiztos teljesítményt nyújtottatok?

"Az első pályán csak a saját hibáinkból vesztettünk köröket lényegében, de DaDDy jóvoltából egy kisebb ”apai” elbeszélgetés majd hideg vizes arcmosás után mindenkinek visszakerült a helyére a mindsetje és sikerült bezsákolni a maradék pályákat gond nélkül. Igazából mi végig tudtuk, hogy ez a meccs a miénk lesz, csak oda kell figyelnünk és nem belefutni marhaságokba. Hibáztunk, tanultunk belőle…Reset. Csak a következő pályára való fókuszálás segíthet ilyenkor és el kell engedni, hogy mi történt az előzőn."

Most, hogy újabb nagy változások mentek végbe, hogyan látod a hazai R6S helyzetét?

"Szerintem kicsit stagnál, de ez a mostani Warmup Cup mindenképpen pozitívum, hogy meg lett rendezve. Remélem, a következő szezont hamarosan bejelentik és kezdődhet a móka. Ha addig is több online R6S verseny lenne, az szerintem nagyon sokat dobna ezen a mostani állapoton. Majd persze ha a helyzet is engedi, akkor több offline verseny, esetleges showmatchek. Addig, amíg itthon ilyen kevés rangos verseny van, mint az MNEB vagy az ezzel valamennyire összeköthető Warmup Kupa, addig a külföldi kis ligákban és versenyeken próbálunk érvényesülni."

Csapjatok le 25% kedvezménnyel a OneBlade borotvákra a "gamer" kuponkóddal, részleteket itt találtok!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!