Minden, ami már most kiszivárgott a Rainbow Six: Siege Y6S1 kapcsán

Jöhet a Crimson Heist?

A napokban azt is megtudtuk, hogy bizony az R6S játékosok intelligenciája a legmagasabb, most pedig a játék következő nagy frissítéséről szivárogtak ki hírek. Egészen friss még a Neon Dawn is, de már szinte a kapukon kopogtat az új felvonás. Lássuk mik szivárogtak ki az R6S Y6S1 kapcsán.

Először is, az új Operation címe Crimson Heist lesz, feltéve ha igazak a hírek. Persze közel sem tudunk mindent a hamarosan érkező frissítésről, de feltehetőleg a Six Invitational 2021 után kapjuk majd meg, hozni fog egy új operátort, és már szinte biztos, hogy melyik pálya kap majd átdolgozást.

Bár a Ubisoft még nem erősítette meg, a nyomokat azért össze lehet rakni. A Crimson Heist (szó szerinti fordításban: bíbor bankrablás) cím már alapjában véve is beszédes, de ha ez nem lenne elég, akkor nemrég Instagramon jelent meg egy kép, ami szintén arra utal, hogy a Y6S1 alkalmával Bank kapja majd meg a saját átdolgozását. Kíváncsian várjuk, hogy valóban így lesz-e.

Az új operátor pedig a Flores névre hallgathat majd. A chilei karakter a támadók sorait erősíti majd, az új eszköze pedig egy robbanó drón lesz. Egyszerű drónként ugyanúgy működik majd, mint például Twitché, de gombnyomásra fel is tudjuk majd robbantani, akár csak a C4-et.

Izgalmasan hangzik, csak győzzük kivárni a megjelenést. A Six Invitational 2021 még nem kapott hivatalos dátumokat, így azt sem lehet tudni, hogy a Crimson Heist mikor érkezik. A legtöbben februárra teszik a versenyt, a Y6S1 debütálását pedig annak a végére.

Rendelj OneBlade borotvát, 25% kedvezménnyel és díjmentes kiszállítással!
Kupon kód: gamer

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!