Mit gondoltok, mennyi az egy meccs alatti kill rekord VALORANTban?

Mit gondoltok, mennyi az egy meccs alatti kill rekord VALORANTban?

Nektek mennyi volt az eddigi leghosszabb meccsetek?

Már több, mint fél éve, hogy megjelent a VALORANT 1.0-ás verziója, ami után sok mindent megélt már a játék. Rengeteg patch jött már azóta, ami rengeteg változást hozott az aktuális meta életébe és lekopogjuk, de mintha az e-sport része is kezdene éledezni. Nézzük most az eddigi rekordokat, amik 6 hónap alatt maguk a játékosok állítottak fel.

A legtöbb kill egy meccs alatt a profik között

Ha 20 fölött vagyunk egy átlag meccsen, az már egész jónak számít. Na ettől sokkal több az eddigi kill rekord a profik között, igaz, nem is egy átlagos meccsen lőtték. A Guild Esports és a Winland összecsapása 30 hosszú kört vett igénybe, ez idő alatt Yacine "Yacine" Laghmari 42 fraget gyűjtött, Raze-zel.

a Guild Esports VALORANT csapata, középen a rekorder Yacine

A legtöbb kill egy meccs alatt az átlag felhasználók között

Szerintetek az amatőrök kill rekordja több vagy kevesebb, mint a profiké? Csalni nem ér, gyorsan tippeljetek egyet, aztán jönnek a számok. Bizony több, lunviu nevű játékos Spliten 73 fraget lőtt még májusban, ráadásul ehhez nem volt szüksége csupán 25 körre.

A leghosszabb meccs

Mivel 2020 szinte teljes egészében online zajlott az e-sport, a VALORANT esetében nem beszélthetünk online és offline meccsekről. Egyelőre csak neten játszott mindenki, így a leghosszabb meccs is neten született. Viszonylag rövid egy átlag VALORANT meccs, mégis volt két ötös, akik idén 1 óra és 28 perc alatt tudták csak lerendezni egymást. Ráadásul a meccs Ascenten volt, azon a pályán, amiből sokak szerint 10 perc is elég.

A legtöbbet használt fegyver

Aligha meglepetés a legtöbbet használt fegyverek top 3-as listája. Talán csak azon húzhatjuk a szemünket, hogy az Operator nincs köztük. Harmadik a Spectre, második és a Phantom és a VALORANT AK-47-ese, a Vandal vitt mindent, ezzel a fegyverrel játszanak a legtöbben. Pedig a napokban pont az egyik Vandal skinről derült ki, hogy jobb ha kerüli az ember.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!