Megint pihenőpályára kerülhet Omen?

Megint pihenőpályára kerülhet Omen?

Úgy illik, hogy új Omen glitch köszöntse az új esztendőt. 

Valamilyen szinten természetes, hogy bugok vannak bármelyik játékban, főleg ha egy online, kompetitív hero-shooterről van szó, mint amilyen a VALORANT is. Temérdek különböző képessége van a karaktereknek, amik bizony sok gondot okozhatnak és okoznak is.

Ha egy ügynököt kellene választanunk, akivel eddig a legtöbb gond volt, akkor az egyértelműen Omen lenne. A különböző glitchek miatt rövid időre még ki is került a játékból a karakter. Talán ennek is köszönhető, hogy jó ideje nem láttunk már Omen bugot, most viszont úgy gondolta a VALORANT teleportáló ügynöke, hogy itt az új év, ideje beújítani valami új glitcht.

Volt már olyan, amikor átláttunk Omen füstjein, ezúttal még ettől is rosszabb a helyzet. Az új glitchnek köszönhetően Omen az ultijának használata vagyis teleportálás közben is képes lőni, mondanom sem kell, hogy ezzel mekkora káoszt okozva. A következő videó remekül szemlélteti a helyzetet.

Glitch: Killing in Omen's ult animation from r/VALORANT

Ezt egyelőre csak custome game-ben sikerült előidézni, de valószínűleg, hogy éles meccsen is működik. Nagyon hasonlóval már találkoztak is a VALORANT játékosok a napokban. Többen arról számolnak be, hogy éles meccsen is elő tudtak idézni egy hasonló hibát, ám ott nem csak lőni tudtak, de mellé még sebezhetetlenek is voltak.

Természetesen megszólaltak a fejlesztők is a hajmeresztő videó láttán. Ígéretük szerint már dolgoznak az ügyön, reméljük, hogy minél hamarabb ki tudják majd javítani ezt a hibát is és nem kell majd újra Omen nélkül játszanunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!