Újabb Vandiril áldozat, a Battle Queen Katarina is Pay2Win skin lehet

Újabb Vandiril áldozat, a Battle Queen Katarina is Pay2Win skin lehet

Csak sikerült kiadni megint egy olyan skint, ami Pay2Win.

Mindig is volt egy folyamatos vita arról, hogy vannak olyan skinek a játékban, amik olyan előnyhöz juttatják gazdájukat, ami már-már súrolja a csalás határait. Ilyen mondjuk az Underworld Twisted Fate kártyák, az ARAM pályán, ez még most is ilyen. De ott volt az IBlitzcrank skin, aminek kellett egy hotfix, mert az első időkben nem lehetett látni, hogy merre is megy a Rocket Grab. Persze ezzel nem ér véget a sor, több ilyet láttunk már az évek során.

Most viszont, hogy megjött az új Battle Queen Katarina, ami sokak szerint bőven elmenne legendary skinnek is, egy új jelentkezőt hozott a Pay 2 win csapatba. Az itt előforduló bug, amit ki lehet használni, nem új keletű. Minden olyan hős, aminél valamit lehet állítani a Ctrl+5 lenyomásával előfordul/előfordult ez. A gond pedig az, hogy az előbbi kombináció után bizonyos cc hatásokból ki lehet szabadulni. Ezt persze ki más vette volna észre, mint Vandiril.

Nyilván a dolog nem működik minden esetben, de ez akkor is nagy gond, hogy gyakorlatilag egy emote lenyomása után kiszabadulunk a különböző hatások alól. Azt persze szeretnénk kiemelni, hogy nem éri meg kihasználni ezt a bugot, mert abban az esetben, ha a Riot is rájön a hibájára, akkor bizony bőven lecsaphat a ban kalapács azokra, akik éltek ezzel. Ettől függetlenül, reméljük nemsokára javítják majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!