Állítólagos korábbi tettéért bannoltak ki egy profit a DPC selejtező közben

Állítólagos korábbi tettéért bannoltak ki egy profit a DPC selejtező közben

Fél évvel ezelőtt keveredett gyanúba a játékos, de akkor a mocskolódáson kívül nem szankcionálták, most azonban komoly eltiltást kapott.

Nagyjából fél évvel jó néhány sztori került a felszínre a szexuális zaklatásokkal kapcsolatban a Dota 2-es berkeken belül. Olyan személyekről derültek ki érdekes esetek, mint GrandGrant vagy TobiWan, és ennek hatására nekik ki is kellett lépniük ebből a közegből. Akkoriban egy másik személyt megneveztek, aki nem más volt, mint Jimmy ‘DeMoN’ Ho profi játékos, aki természetesen tagadta a vádakat, de mégis rengeteg kritikát kapott a közösségtől. Miután lecsengett a dolog, úgy tűnt ezzel vége és nyugodtan folytathatja tovább az életét. Ez egészen mostanáig így is volt, azonban miután az észak-amerikai DPC liga előselejtezőjét sikerrel teljesítette a csapatával, a Team Aristotle-lel, mégsem örülhet, sőt.

Kizárták ugyanis DeMoN-t, méghozzá a verseny közben, és ezt több ismertebb személyiség sem hagyta szó nélkül. Ezek közül az egyik Peter ‘ppd’ Dager volt, aki például a BTS-t, a kvalifikációt lebonyolítóját kritizálta élesen, hiszen semmilyen konkrét bizonyítékot nem szolgáltattak az eset kapcsán, csak a döntést közölték. David ‘Godz’ Parker válaszolt erre a bejegyzésre, és azt állította, hogy zárt ajtók mögött zajlott az információcsere, és az áldozat kifejezetten azt kérte, hogy ne kerüljön nyilvánosságra a dolog.

Természetesen DeMoN válaszolt a Twitter üzenetre, és kijelentette, hogy jogi lépéseket tesz az ügyben, hogy tisztázza a nevét a rágalmazásokkal kapcsolatban.

A Team Aristotle csapat így négy játékosra fogyatkozott a DPC zárt selejtezőinek közepén. Egyelőre nincs hír arról, hogy ki váltja le DeMoN-t, pedig valakire szükségük lesz, hiszen az első osztályba bejutás a számukra a tét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!