Bejelentette Rocket League szakosztályát a Budapest Five

Bejelentette Rocket League szakosztályát a Budapest Five

A CS:GO után az autósfoci világában is sikerekért küzd a gárda.

Szerda délután jelentette be közösségi felületein a Budapest Five, hogy újabb játék, a Rocket League felé nyitott a csapat, játékosaik pedig nem kisebb nevek, mint a nemzetközi mezőnyben is ismert, a Hungarian Openen immáron kétszeres bajnok CokeHUN, msh7, illetve Negsy lettek.

A Budapest Five, bár korábban „csak” a Counter-Strike: Global Offensive-ben volt jelen, versenyeredményeikkel nemcsak kis hazánkban, de nemzetközileg is igen komoly ismertségre tettek szert. A Magyar Nemzeti Esport Bajnokság legutóbbi, 2. szezonját, illetve az MNEB Warmup Cupot is aranyéremmel záró csapat Európában a 25., globálisan pedig a 45. legjobb csapatként van számon tartva, ezt többek között közelmúltbeli eredményeiknek, például a 45 000$ összdíjazású Vulkan Fight Series megmérettetésén a legjobb 12-be kerülésnek, illetve az ESEA Season 35: Advanced divízióban elért 4. helynek is köszönhetik.

Hosszú sikerlistáját pedig immáron egy új játékban, a Rocket League-ben is gyarapítani szeretné a csapat, ugyanis leigazolták az MTK Budapest korábbi játékosai közül CokeHUN-t, msh7-t, illetve Negsy-t. Magyar viszonylatban rekordbajnoknak számít a csapat, CokeHUN – a Dribble Hungary-t is beleszámolva – 9 nemzeti bajnokságból nyolcszor is bajnoki címmel zárta a küzdelmeket, jelenlegi csapattársaival pedig közel másfél évig veretlenek tudtak maradni a hazai 3v3 bajnokságokon. Nemzetközi viszonylatban is ismertnek, illetve eredményesnek számít a csapat: bár a Rocket League Championship Series 10. szezonjában még nem szurkolhattunk a csapatnak a fő eseményen, egy ízben (a téli szakasz első versenyén) az utolsó előtti fordulóig tartott a menetelésük a nyílt selejtezőkön, de a többi alkalommal is eljutottak a három napos selejtezősorozat harmadik, utolsó játéknapjáig.

Eredményes munkát kívánunk a csapatnak!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!