Valamit eltolt a Ubisoft az R6 Quarantine megjelenési dátumával

Valamit eltolt a Ubisoft az R6 Quarantine megjelenési dátumával

Korai volt az öröm, kiderült, hogy elrontottak valamit, de mostanra korrigálták.

Sokan imádják a Rainbow Six Sieget, így amikor a Ubisoft kitett egy hivatalos bejegyzést a single player élményre fókuszáló Quarantine pontos megjelenési dátumáról, sokan felbolydultak örömükben.

Most viszont lesújtó hírrel szolgált a Ubisoft egyik szóvivője, ugyanis a korábban közzétett dátum az elmondása szerint helytelen, és csak egy eddig tisztázatlan körülmények között történ hiba miatt került napvilágra az a bejegyzés. Emellett még annyit lehet tudni, hogy a Rainbow Six Quarantine jelenleg csak az Ubisoft 2021–22-es pénzügyi évében (ez 2021. április 1-jétől 2022. március 31-ig tart) jelenik meg, miután kiderült, hogy tovább késik a Far Cry 6-tal együtt. Elég sokan a kiírás miatt viszont azt hitték, hogy a kiadó képes elkészülni az alkotással a megadott időpontig, de sajnos nem ez a helyzet.

Akinek esetleg még most is újdonság lenne a hír, akkor nem árt tudni, hogy az új játékot először az 2019-es E3-on jelentették be, a Quarantine alcím pedig egy Rainbow Six Siege spin-offot takar. Azok számára pedig, akik nagyon szerették a korlátozott ideig elérhető Outbreak eseményt az R6S-ben, külön öröm volt, hogy ebben a témában készül el a következő játék is. Az új epizódban 3 játékosból álló PvE küldetések során a túlélőknek egy új, halálos parazita ellen felvenniük a harcot, így szükség lesz a reflexekre, valamint a körültekintő taktikákra is.

A játékot eredetileg 2020 elején tervezték megjelentetni, de kétszer is eltolták már azóta, egyszer 2019 végén, másodszor pedig 2020-ban. A legutóbbi halasztás a COVID-19 járvány okozta korlátozott munkafolyamatok miatt történt. A pontos megjelenési dátum tehát nem ismert, és egyelőre csak reménykedhetünk abban, hogy minél hamarabb kiadják majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!