Hirdetés

Az öt legnagyobb profi, akiket elveszített a CS:GO a VALORANT javára

Nem is gondolnánk, hogy mekkora nevek erősítik már a VALORANT mezőnyét.

Hirdetés

Bár tény, hogy csábított át profi játékosokat is a VALORANT, koránt sem olyan drámai a helyzet, mint amilyennek azt sokan előzetesen jósolták. Ennek ellenére van néhány profi CS:GO játékos, akit ma is hiányolunk a mezőnyből és akik már hónapok óta a VALORANT karrierjüket építik. 

Shahzeeb "ShahZaM" Khan

Sokan talán már nem is emlékeztek ShahZaMra, hiszen 2019 vége óta inaktív volt. Előtte viszont olyan csapatokat járt meg, mint a TSM, az OpTic vagy a Complexity. Utóbbi csapattal még a legenda státuszt is elérte 2018-ban, a londoni FACEIT Majorön. Sajnos a Complexity után nem talált magának a csapatot, tavaly április óta pedig a Sentinels VALORANT csapatát irányítja.

Tyler "Skadoodle" Latham

Nem hagyjuk még magára az NA CS:GO-t, sőt, igazából a legtöbben az amerikai mezőnyből váltottak játékot. Ilyen Tyler "Skadoodle" Latham is, aki már a CS:GO első napjaitól kezdve a legjobbak között volt. Anno ő volt az iBUYPOWER botrány egyetlen becsületes játékosa, egyedül ő mondott nemet a bundázásra, így ő nem is kapott bant a Valve-tól. Skadoodle esetében a Cloud9-os időkre emlékszünk, főként a 2018-as évre, amikor hazai közönség előtt nyertek Majort Bostonban. 2020 júniusa óta viszont a T1 VALORANT csapatát erősíti.

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • DrSynclear 1 hónapja
  Lol
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  Durva nevek.
  0 0 Válasz
 • Janee 1 hónapja
  Borzasztóan jó cikk!
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés