Egészen különleges csapatot állított fel az Evil Geniuses

Jó sok időbe telt, de végre már az EG-nek is VALORANT csapata. Ráadásul nem is akármilyen!

Bár még mindig nagyon fiatal játék a VALORANT, már bőven eltelt annyi idő, hogy felhúzott szemöldökkel nézzük azt, hogy az Evil Geniuses csak most igazolta le első VALORANT csapatát. Ráadásul egy egészen különleges csapatról van szó és nem csak azért, mert irányítójuk, Christine "potter" Chi, a CS:GO-s DreamHack közvetítéseken is rendszeres elemző és műsorvezető.

Sok játék esetében azt látjuk, hogy a nézők, a versenyszervezők, talán még maguk a játékosok is megkülönböztetik a férfi e-sportot és a női e-sportot. Óriási hiba. Napokig lehetne elemezni a nők helyzetét az e-sportban, az ilyen beszélgetések alkalmával viszont elég pár perc, hogy a felek megegyezzenek abban, nem kellene külön női és férfi versenyeket szervezni. Sokak szerint le vannak maradva például a női CS:GO csapatok, a legjobb fejlődési lehetőségük pedig pont az lenne, ha a férfi csapatok ellen játszhatnának, ha a versenyekre ők is ugyanúgy kapnának meghívásokat.

A másik remek ötlet, ha egy csapatot nem csak férfiakból vagy csak nőkből állítunk fel. Így tett most az EG is, új VALORANT alakulatukban női és férfi játékosok is találhatóak. Ezzel az EG máris történelmet írt, hiszen akadnak azért hasonló csapatok, az Evil Geniuses az első igazán nagynevű és nagy múltú szervezet, aki ezt meglépte.

Az Evil Geniuses VALORANT csapatának teljes felállása:

  • Nolan "Temperature" Pepper
  • Aleksandar "aleksandar" Hinojosa
  • Claudia "Clawdia" Che
  • Ronan "Osias" Javelona
  • Christine "potter" Chi

Rendkívül pozitív visszajelzéseket kapott a csapat a bejelentést követően, mi is reméljük, hogy nagy eredmények várnak az ötösre. Ahogy azt is, hogy az EG most be tudja majd bizonyítani, hogy működnek a vegyes csapatok.

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!