A pandémia miatt a Rainbow Six Quarantine címe is megváltozhat

A pandémia miatt a Rainbow Six Quarantine címe is megváltozhat

A Ubisoft erősen fontolóra vette ezt a döntést.

2019-ig kell visszarepülni az időben, abban az esztendőben történt ugyanis az E3-on, hogy a Ubisoft bemutatta a Rainbow Six Quarantine névre keresztelt, leginkább a sztorira kihegyezett új alkotásukat. Azóta egyébként nem sok minden derült ki róla, azt viszont már tudjuk, hogy biztosan késik a megjelenése.

Most pedig egy újabb dolog szúrt szemet a rajongóknak, és ezáltal a cégnek is. A COVID19 miatt ugyanis nem a legszerencsésebb egy karantén alcímet adni a készülő játékuknak. Erre egy nem rég tartott Q&A keretein belül kérdeztek rá fejlesztőknél.

Erre válaszul Yves Guillemot elmondta, hogy ezt ők is tudják és érzik, ezért erősen elgondolkoztak a név módosításával. Egyelőre ezt viszont nem lehet konkrétumnak nevezni, tehát továbbra is a Rainbow Six Quarantine címmel fut a projekt, de a mostani érzékeny és képlények időszakot tekintve nem csodálkozhatna senki, ha egyszer csak kukáznák ezt.

Az R6S spin-offja eredetileg 2020-ra volt betervezve, de már akkor lehetett tudni, hogy ez nem jön össze időben, aztán egy malőr miatt egy fals megjelenési dátum is futótűzként terjed a rajongók köreiben, melyet gyorsan cáfolt is a kiadó. Most ott tartunk, hogy sem a nevét, sem pedig a játék indulását nem tudni pontosan, így csak reménykedhetunk a mihamarabbi kipróbálásában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!