Legyél Te a K&H MN3B következő LoL vagy R6S bajnoka!

Legyél Te a K&H MN3B következő LoL vagy R6S bajnoka!

Ilyenek voltak a K&H MNEB első két szezonjának LoL és R6S döntői.

Néhány estét kell már csak aludni és ezúttal nem a Mikulás teszi tiszteletét a magyar e-sportolók körében, hanem elindul a K&H MNEB harmadik szezonjának R6S és LoL jelentkezése! Itt az idő, hogy összeszedd a csapatot, hogy elkezdjétek a gyakorlást, hogy megmutassátok idén ti vagytok a legjobbak az adott játékban.

League of Legends

Visszatekintve az első két szezonra, idén sem lesz könnyű dolga egyik csapatnak sem. Ráadásul, ha valaki a K&H MNEB LoL bajnoka akar lenni, akkor meg kell szakítania a Team Plague két évados győzelmi sorozatát. Pedig érdekes módon az első és a második szezonban sem voltak egyeduralkodók. 2019-ben leginkább a WiLD dominálta a versenyt, a döntőben azonban egy betonbiztos, eltökélten küzdő Plague állta az útjukat. Az akkori döntő után Fratherral beszélgettünk, az MVP-díjat Sk1nzor zsebelete be.

Rá egy évre, mintha megismétlődött volna a történelem. A Plague persze számottevő erőnek mutatkozott már az alapszakaszban is, de azért nem voltak verhetetlenek. Annál inkább a Wonder Stag Esports, aki abszolút egyeduralkodó volt az alapszakaszban. A döntőben a Plague volt az ellenfelük és gyakorlatilag ugyanúgy jártak, mint korábban a WiLD. A Plague ismét meglepte ellenfelét a döntőben, ráadásul hátrányból tudták megfordítani a meccset, ami után Paresz kapta meg az MVP díjat.

Rainbow Six: Siege

A K&H MNEB R6S versenyein más a helyzet, ott két szezonban két különböző bajnokcsapatot avattunk. Az első felvonás döntője a WiLD és a RIFT párharcáról szólt és bár két pálya alatt eldőlt a bajnoki cím sorsa, az egyik legizgalmasabb, legemlékezetesebb magyar R6S meccs volt a ké csapat összecsapása.

Az első pályán a WiLD-nak kellett felzárkóznia, két körös hátrányból fordítva, tükörsima Coastline-t nyertek (7-2 a WiLD javára), míg Consulate-en a RIFT tudott parádésan felzárkózni ellenfele mögé. 6-3-ról mentették a pályát hosszabbításra, ott viszont a WiLD már nem engedte ki markából a győzelmet és 8-6-ra behúzta a második pályát, azzal együtt pedig a végső győzelmet is. Az MVP díjat pedig az a Hedsut kapta, aki bár más színekben, de a következő szezonban is győzedelmeskedni tudott.

Tavaly nyáron a WiLDnak meg kellett elégednie a harmadik hellyel, hiszen akkor a Salamander és a Plague is jobbnak bizonyultak. Izgalmakból a második szezon döntőjében sem volt hiány. Már rögtön az első pálya hosszabbításba torkollott, gyakorlatilag futószalagon érkeztek a parádés egyéni megmozdulások, mint például Hedsut zseniálisan megnyert 1v4-es helyzete, amit  alenti cikkben nézhettek vissza.

Hiába a PLG erős játéka, 8-6-os Salamander győzelemmel zárult Oregon, ami után Villan és Consulate-en már sokkal kevésbé tudtak labdába rúgni. A Salamander magabiztos és pontos játékkal, 3-0-ás győzelmet aratott, miután Villan 7-4-re, Consulate-en pedig 7-2-re tudták verni a PLG játékosait.

Ha szeretnél olyan győzelmeket aratni, mint a Plague, a WiLD vagy akár a Salamander, ne habozz. 2021. február 15-én indul a nevezés, kövesd a K&H MNEB Facebook oldalát, hogy ne maradj le a legfrissebb hírekről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!