Ikonikus színész adja a Borderlands film ikonikus karakterének hangját

Ikonikus színész adja a Borderlands film ikonikus karakterének hangját

Már majdnem teljes a Budapesten forgó film színészi gárdája.

Az év elején némiképp felgyorsultak a Borderlands film eseményei, hiszen kiderült, hogy a Gearbox és a Lionsgate közös produkcióját Budapesten forgatják majd 2021 második felében.

Már a színészi gárda is formálódik, ugyanis Cate Blanchett alakítja majd Lilith-et, Kevin Hart Rolandot, a Lionsgate pedig nem rég bejelentette, hogy a játék hangulatfelelősének, Claptrapnek az öreg Jack Black adja majd a hangját.

Jack Black igen széles palettát tudhat magáénak, hiszen komikus, zenész, komikuszenész, zenészkomikus, illetve újonnan Youtuberkedik is, filmes szereplései között pedig jó pár vígjáték és mesefilm is szerepel, így ő valóban kitűnő lehet a film ezen kiemelkedő szerepére. További érdekesség a színészhez, hogy Youtube csatornáját 2018 decemberében indította el, és egy hét alatt 1 millióan feliratkoztak rá úgy, hogy mindössze egyetlen beköszönő videót töltött fel.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



E-sport életmód - Ismét megrendezik a HUNESZ e-sport konferenciáját - Jön az ESTB!

A második önálló konferencia célja többek között az e-sportban lévő karrier lehetőségek bemutatása, a hazai és nemzetközi e-sport közösségben folyó tudományos jellegű diskurzus élénkítése, nagy hangsúlyt fektetve az e-sport gazdasági-társadalmi hatásaira, azok előnyeire.