Úgy tűnik megváltozik az R6S Quarantine neve, ez lehet az új cím

Úgy tűnik megváltozik az R6S Quarantine neve, ez lehet az új cím

Az elmúlt héten merült fel a gondolat egyesekben, hogy nem túl problémás-e a karantén az új R6 címében, és ezt meg is kérdezték a cégtől.

Korábban megírtuk, hogy a Rainbow Six új, egyjátékos, illetve co-op élményre fókuszáló játéka bizony nem biztos, hogy az eredetileg beharangozott névvel jelenik majd meg.

A pandémia immáron egy éve jelen van, és nagyon sok mindenre hatással volt, most pedig úgy tűnik egy játék nevét sem kíméli. A Quarantine alcímmel ellátott készülőben lévő alkotásról nemrégiben tartottak egy kérdezz-felelek beszélgetést a fejlesztők, és ott előjött a kérdés, vajon illendő-e ilyen néven kiadni az új részt?! Ez ugyanis pontosan a fennálló helyzetre való utalás, hiszen a világ minden részén ilyen-olyan formában, de tapasztalható a karantén hatás.

Akkor a Ubisoft első embere, Yves Guillemot letudta annyival a dolgot, hogy igen ezt ők is tudják, és elgondolkoztak a módosításon, de konkrétum még nem született. Viszont most minden jel arra mutat, hogy adatbányászok olyasmire leltek, ami bizonyítja a névváltás meglétét. Felszínre került a net bugyraiból egy PlayStation Network patch forrása, melyben egy kép, illetve az új cím is megtalálható. Ezek szerint a boltokban és digitális formában majd Rainbow Six Parasite-ot kell keresni a rajongóknak. Egyébként ez egy 1.01-es verziószámú frissítésből került elő, ami nem csak emiatt izgalmas, hanem azt is jelenti, hogy a játék csaknem teljes egészében készen van, és ez már kiadás utáni update lehet a jövőben. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy amíg a cég hivatalosan be nem jelenti a tényleges változást, addig érdemes fenntartásokkal kezelni ezt az információt.

A mémelés egyébként már elkezdődött, hiszen jó néhány embernek rögtön beugrott a 2019-es, négy Oscar díjjal jutalmazott Pong Dzsunho féle film, és természetesen el is készült a humoros kép:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked bejönne, ha ez lenne az új cím?

  • 13 %
  • 13 %
  • 63 %
  • 13 %