A CS:GO-ból is ismert játékmód érkezhet hamarosan a VALORANTba

A CS:GO-ból is ismert játékmód érkezhet hamarosan a VALORANTba

Mi tagadás, bőven ráfér még a VALORANT néhány extra játékmód.

Sajnos a VALORANT nem bővelkedik a különböző játékmódokban, ahogy pályákból is még csak egy maroknyi áll a játékosok rendelkezésére. Szerencsére előbbi hamarosan megváltozik, legalábbis ha igaz az, amit most előtúrtak az adatbányászok.

A kiszivárgott információk alapján ugyanis jön a VALORANT negyedik játékmódja, ami az Escalation névre hallgat majd. Aki ismeri a CS:GO Arms Race módját, az ezt is ismerni fogja. 5v5-ben játszunk, a már megszokott pályákon, de nem a megszokott szabályokkal. Itt minden játékos egy pisztollyal indít, hogy aztán bizonyos számú frag begyűjtése után szintet lépjen az arzenálja és eggyel nagyobb kaliberű lőfegyvert kapjon.

Az alap pisztolytól egészen a játék legvadabb fegyveréig juthatunk el, a végső kill viszont egy késsel kell bevinnünk, legalábbis CS:GO-ban. VALORANT annyit csavar a recepten, hogy kés helyett shock dart vagy akár egy hógolyóágyú is lehet majd az utolsó fegyver. Utóbbi valószínűleg nem lesz mindig elérhető, hiszen az Escalation szezonális játék módnak készül, vagyis nem lesz elérhető csak bizonyos események idején.

A kérdés már csak az, hogy mikor számítsunk erre? Sajnos nem tudni, hamarosan Act váltás lesz, de akkor elvileg jön egy új ügynök is. Meglátjuk, hogy vele együtt megkapjuk-e már az új játékmódot is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!