Hirdetés

Még csak ötéves, de már ace-el VALORANTban az internet új kedvenc játékosa

Foopát már kitiltották Mixerről a kora miatt, most Twitch-en próbál szerencsét édesapja felügyelete mellett.

Hirdetés

Bár a videójátékok minden korosztálynak szólnak (nyilván a játék besorolását figyelembe véve), azért elég jelentős parázsviták szoktak kialakulni arról, hogy mikor is érdemes először belevezetni a gyerekeket ebbe a világba, hány éves koruktól állnak készen rá, hogy olyan dolgokat lássanak a képernyőkön, amelyek a valóságban nem történhetnek meg, sőt, még ők alakítsák ezeket. Erre a kérdésre a válasz természetesen a mértékletességben, illetve a játék jellegében keresendő.

Vannak olyan gyermekek, akik már egészen fiatalon belecsöppenhetnek a digitális utazásokba, és olyanok is vannak, akiknek a játékát a szülők még streamelik is. Az 5 éves Foopa is egy ilyen kisfiú, édesapja jelenléte és felügyelete mellett mutatja meg a világnak Twitch-en, hogy mit is tud a Riot Games lövöldéjében. Foopa nemrég egy olyan ace-et lőtt -a nagy részét 1v4-ben- amit bárki megirigyelne.

Ace (1v4 Clutch) from 5 year old (adorable reaction) from r/VALORANT

Foopa édesapja elmondta, hogy sokat szoktak gyakorolni, a fia nagyon tehetséges. Két évvel ezelőtt már kitiltották Mixerről a kora miatt, amikor népszerűvé vált egy Fortnite videó után, most viszont Twitch-en az ő jelenlétével közvetít.

A kérdés már csak az, hogy ez így belefér-e a Twitch-nek, ugyanis a felhasználási feltételek szerint 13 évesnél fiatalabb felhasználók nem vehetik igénybe az oldal nyújtotta szolgáltatásokat. Bár ez a kérdés egyelőre megválaszolatlan marad, az biztos, hogy Foopa reakciója a nap egyik legaranyosabb pillanata volt.

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
6 db hozzászólás
 • dosziflakka 2 hónapja
  Rendes aranyosan szalad, hogy apa apa, le aceltem :P
  0 0 Válasz
 • Ryuu 2 hónapja
  Bezzeg nekem nem jön össze az ACE
  0 0 Válasz
 • Milasz 2 hónapja
  Leheh fujjolni meg minden. Kérdés az a saját accja vagy az apjáé? Kérdés milyen eloban volt? Válasz 1 ha az apjáé és tegyük fel hogy high elo, (pl lol) kapott egy kezdőbb csapatot és nem figyeltek semmire ami érdekes is volt, de félre téve ezeket a kérdéseket, Igen szép volt gratula. És akkor a kivánság bárcsak én is acelnék, ja nem, mert nem játszom valorantot
  0 0 Válasz
 • halex02 2 hónapja
  Szerintem ennyi idősen nem a számítógép előtt kellene ülnie.
  0 0 Válasz
  • kiskeni 1 hónapja halex02
   Szerintem meg oltári nagy hiba nem kihasználni azt, amiben igenis tehetséges vagy. Egy 5 éves srácról beszélünk, aki simán hoz egy bronze-silver szintet látszatra (ha fejre célozna lehetne az gold-plat is). Akárki akármit mond, ez tehetség, én 5 évesen az egér kezelését gyakorolgattam még csak és mostanra vagyok bronze-silver szinten huszonéves fejjel... Jó, az egér téma inkább balkezes átok, mert bal kezes vagyok így át kellett szoknom a jobb kezes egér használatára (anno nem voltak balkezes/uniform egerek), de akkor is, remélem érzed a különbséget. Tény mi tény, megkérdőjelezhető hogy a srác gép előtt nyomul, de ha egyszer ebben tehetséges, akkor muszáj kihasználnia, a jövőben akár meg is élhet ebből (többek között). Szabadidőben játék, és még ki tudja sulival mire viszi, minél több a lehetőségek tárháza annál jobb. Nem szabad veszni hagyni az efféle lehetőségeket.
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés