Még csak ötéves, de már ace-el VALORANTban az internet új kedvenc játékosa

Foopát már kitiltották Mixerről a kora miatt, most Twitch-en próbál szerencsét édesapja felügyelete mellett.

Bár a videójátékok minden korosztálynak szólnak (nyilván a játék besorolását figyelembe véve), azért elég jelentős parázsviták szoktak kialakulni arról, hogy mikor is érdemes először belevezetni a gyerekeket ebbe a világba, hány éves koruktól állnak készen rá, hogy olyan dolgokat lássanak a képernyőkön, amelyek a valóságban nem történhetnek meg, sőt, még ők alakítsák ezeket. Erre a kérdésre a válasz természetesen a mértékletességben, illetve a játék jellegében keresendő.

Vannak olyan gyermekek, akik már egészen fiatalon belecsöppenhetnek a digitális utazásokba, és olyanok is vannak, akiknek a játékát a szülők még streamelik is. Az 5 éves Foopa is egy ilyen kisfiú, édesapja jelenléte és felügyelete mellett mutatja meg a világnak Twitch-en, hogy mit is tud a Riot Games lövöldéjében. Foopa nemrég egy olyan ace-et lőtt -a nagy részét 1v4-ben- amit bárki megirigyelne.

Ace (1v4 Clutch) from 5 year old (adorable reaction) from r/VALORANT

Foopa édesapja elmondta, hogy sokat szoktak gyakorolni, a fia nagyon tehetséges. Két évvel ezelőtt már kitiltották Mixerről a kora miatt, amikor népszerűvé vált egy Fortnite videó után, most viszont Twitch-en az ő jelenlétével közvetít.

A kérdés már csak az, hogy ez így belefér-e a Twitch-nek, ugyanis a felhasználási feltételek szerint 13 évesnél fiatalabb felhasználók nem vehetik igénybe az oldal nyújtotta szolgáltatásokat. Bár ez a kérdés egyelőre megválaszolatlan marad, az biztos, hogy Foopa reakciója a nap egyik legaranyosabb pillanata volt.

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!