Kicsit röhejes a dolog, tényleg változik a R6S Quarantine neve, de nem Parasite lesz

Kicsit röhejes a dolog, tényleg változik a R6S Quarantine neve, de nem Parasite lesz

Egy adathalászat során derült ki a fenti név, de a Ubisoft most egy fura magyarázattal cáfolt.

A napokban derült fény ugyanis arra, hogy milyen irányt vesz a jövőben a Rainbow Six Quarantine játék elnevezése.

Hihetetlen módon fény derült arra, hogy a paraziták is szerepet kapnak már a címben is, aztán most a cég határozottan cáfolta, nem Rainbow Six Parasite-ként jelenik meg az új játék. A PCGamesN megkerese a franciákat és rákérdeztek a sztorira, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba és a következő válasz érkezett:

„Nemrégiben megosztottuk, hogy megváltoztatjuk a Rainbow Six Quarantine nevét, és napvilágra került a „Parasite” jelző, de ez csak egy jelzés, amelyet a belsős csapataink használnak, így nem ez lesz a végleges elnevezése. Lefuttattunk mostanában egy belsős tesztet a játékkal kapcsolatban, és annak egyes részletei nyilvánosságra kerültek. Megerősíthetem, hogy hamarosan további részleteket is megosztunk, beleértve a hivatalos nevet is.”

Sajnos nem csak címe nincs egyelőre, de pontos megjelenési dátuma sem, a COVID19 miatt ugyanis nem először tolták el a fejlesztők a játékot. Kicsit fura egyébként, hogy ilyen nagy titok övezi ezt a két információt, de bízzunk benne, hogy az extra ráfordított idővel egy igényes és nagyszerű alkotást tesznek le az asztalra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!