A Dota 2 anime miatt a közösség egy tutorial modot készít a játékhoz

A Dota 2 anime miatt a közösség egy tutorial modot készít a játékhoz

A Kickstarteren rövid idő alatt sikeres lett az új ötlet, ami minden eddiginél részletesebben taníthatja meg az újoncokat a játékra.

Egy ideje már tudni lehet, hogy érkezik márciusban a Dota 2 anime, mely a Dragon's Blood címre hallgat. Arról viszont egyelőre semmilyen információ sincs, hogy a Valve készülne-e valamire a 25-i premierre, márpedig ezt a nagy ziccert kár lenne kihagyni. Ezt érzi is egy kisebb csapat, akik úgy döntöttek, hogy egy komplett tutorial modot készítenek a játékhoz, mert szerintük sok új játékost vonz majd be a sorozat. Az előzetesen meghatározott 10 ezer dollár nagyon gyorsan összejött nekik, sőt már 26 ezernél is többet gyűjtöttek a projektre. A céljuk igazából egyszerű:

"Hiába adják ki az új animét, a Valve különféle okokból valószínűleg csak nagyon nehezen készítene újabb oktatóanyagot emiatt. Azt feltételezzük, hogy ez az új sorozat új játékosok figyelmét is felkeltik majd és biztosan ki akarják próbálni a játékot, ezért egy közösségként összefogtunk, hogy egy egyedi mod formájában megalkossuk számukra a legjobb tutorialt.

Ez a támogatás elegendő lesz a projekt és a csapat kifizetéséhez. Csak 1 hónap áll rendelkezésünkre ennek létrehozására, és teljes munkaidőben kell dolgoznunk a siker érdekében!" - áll a Community Made Dota 2 Tutorial Kickstarter kampány leírásában.

Szerintetek jót tesz majd ez a próbálkozás a játéknak?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!