Teljes a K&H MN3B-HO zárt selejtezőjének mezőnye

A hétvégén a harmadik és negyedik selejtező is lezajlott, így megvan, hogy kik szállnak harcba a bejutást érő helyekért.

Második hétvégéjére fordult rá a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság égisze alatt megvalósuló Hungarian Open harmadik szezonja, a magyar Rocket League játékosok összesen 4 nyílt selejtezőn bizonyíthatták, hogy ott a helyük a szezon spotjaiért zajló zárt selejtezőben. Összesen 16 csapat száll most versenybe majd a következ fordulóban, az első 8 kilétét megismerhettük egy héttel ezelőtt, az utolsó 8-ra pedig most derült fény.

Íme a harmadik nyílt selejtező nyertesei:

Valamint a negyedik selejtező nyertesei:

A szombati napon a győztes ágon a SPÁRTAIAKat a Galaxy fogadta, és bár a Bo3-as találkozóból az első meccset megnyerte a Galaxy, a SPÁRTAIAK összeszedték magukat és 2-0-ra, valamint 5-1-re hozták ki a másik két meccset, így biztosították helyüket a zárt selejtezőben. A győztes ág másik felén a None és a teamwork eSports vívott ádáz küzdelmet, amit végül az előbbi csapat nyert meg.

A Galaxy és a teamwork eSports így lekerültek a vesztes ágra, ahol előbbinek a Tutorial Rebornnal kellett megküzdeni, utóbbinak pedig a Dark Sayren Minivel. A Galaxy sikeresen szépített, így bejutottak a zárt selejtezőbe, míg a teamwork eSports-nak ez nem sikerült.

Vasárnap a felső ágon a PMFC esport és a korábban már látott 9 Triple 9 Nine 9 találkoztak, amiből a PMFC jött ki jobban egy 2-0-ával végződő szettel, míg a győztes ág másik felén a Tutorial Reborn tűnt fel a színen, és ezúttal sikeresen meg is nyerték a nap legfontosabb meccsét, a Neutron Gaminget 2-1-es szettel küldték le az alsó ágra.

Az említett alsó ágon a teamwork eSports kapta meg ellenfélnek a 9 Triple 9 Nine 9 játékosait, a kilences szám fanatikusai pedig itt is alulmaradtak, így hosszas próbálkozás után a teamwork eSports kiharcolt magának egy spotot a zárt selejtezőben. Végül, de nem utolsó sorban a Neutron Gaming a Gfame ellen állt ki, az alsó ágon pedig sikeresen behúzták a győzelmet, így velük is találkozhattok majd a zárt selejtezőben, melyre április 10-én kerül sor!

Gratulálunk minden csapatnak az elért eredményekhez!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!