A Szingapúr Major után megüresedett a Nigma mides pozíciója

A Szingapúr Major után megüresedett a Nigma mides pozíciója

Twitteren tudatta a hírt a csapat, w33 és a Nigma útjai ugyan nem válnak külön, de új játékos érkezik hamarosan.

A bejelentés pár nappal a Szingapúr Major befejeztével érkezett, ahol a Nigma igazából leszerepelt, mivel a WildCard versenyen csak az utolsó helyet szerezték meg, ráadásul a négy vereség mellett csak egy döntetlen futotta az erejükből a ViCi Gaming ellen. Arra az eseményre egyébként MinD_Control nélkül utazott el az együttes, őt akkor Roman "rmN-" Paley helyettesítette.

Talán ez volt az az eredmény, ami végül nyilvánvalóvá tette, hogy Aliwi “w33” Omar nem folytatja a többiekkel a küzdelmet a Nigmában. Egyelőre ez teljesen így nem igaz, mert a közlemény szerint inaktív státuszt kapott, és a szervezet 6. számú játékosa lett belőle, de w33 bármilyen ajánlatot meghallgathat és szabadon távozhat, ha úgy látja jónak.

W33 2019 júniusa óta volt együtt a többiekkel, és miután Lasse "MATUMBAMAN" Urpalainen kivált tőlük, őt választották be a helyére. Nem sokkal később a TI9-en a második helyet szerezték meg, de akkor még a Team Liquid színeiben szerepeltek a tornán. Utána alakult meg KuroKy jóvoltából a Team Nigma és egy stabil ötös kezdte meg a felkészülést a következő szezonra. Az igazán nagy áttörés viszont csak nem akart jönni, néhány kisebb verseny első helyétől eltekintve nem igazán alkottak maradandót. W33 távozásával tehát egy hely megüresedett a csapatnál, de sietniük kell az új játékos bejelentésével, mert április 13-án lezáródik az átigazolási szezon és indul a második DPC 2021 szezon.

A Team Nigma csapata:

  • Jordan Amer "Miracle-" Al-Barkawi
  • Bulgaria Ivan "MindControl" Ivanov
  • Lebanon Maroun "GH" Merhej
  • Germany Kuro Salhi "Kuroky-" Takhasomi
  • Romania Aliwi “w33” Omar (Inaktív/6. játékos)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!