Hirdetés

Élő adásban kapott bant az NA régió egyik top rangsorolt játékosa

Úgyfest, hogy nem veleszületett tehetsége és szorgalma révén érte el a Radiant rang magasságait.

Hirdetés

Bármennyire is fejlett módon próbálják a fejlesztők megakadályozni, hogy a csalók megvessék lábukat a játékukban, sajnos nagyon kevés olyan multiplayer cím van, ahol ez sikerül, ott is leginkább a játék jellege miatt. Rocket League-ben például nem sok csalóval találkozik az emberk. Az FPS címek viszont mindig is a leginkább szétcsalt kategóriába tartoztak, ezen pedig még a VALORANT forradalminak tartott Vanguardja sem tud változtatni. Mindig lesznek emberek akik próbálnak rést találni a pajzson, az már más kérdés, hogy előbb vagy utóbb akár az egész hálózatot lebuktatja a Riot.

A most következő eset egyszerre örömteli és szomorú, ugyanis nem éppen a Vanguardé a dícséret. Főszereplőnk Solista, aki olyan tehetséges volt a VALORANTban, hogy az NA régió top 100 játékosa közé sikerült lőnie magát. Aztán kiderült, hogy az egész egy ordas nagy hazugság volt, Solista Twitch streamje közepén kapta meg a bant.

A mérkőzés egyszer csak megszakadt, feljött az üzenet, hogy csalót észleltek a meccsen, ezután jött Solistának a kínos üzenet, miszerint banolták a játékból.

A "profi" azóta teljesen eltűnt, legalábbis Solista néven nem sok minden hozzá kötődő dolgot lehet már találni, a Twitch csatornája is ment a levesbe, hiszen a Twitch irányelvei szintén tiltják a csalásokkal tűzdeltek adásokat. Természetesen az online térben a hír hamar terjed, az internet népe pedig egy emberként örült a büntetésnek, viszont feltették azt a kérdést is, hogy mégis mi tartott eddig? Solista a Radiant rang élvonaláig csalta magát, a Vanguard pedig egyszerűen nem vette észre, feltételezések szerint a banját is végül manuálisan kapta egy Riotertől, miután számos bejelentés érkezett ellene.

A kérdés nyitott, de remélhetőleg ez az eset is hozzásegíti a Vanguardot az eredményesebb működéshez.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés