K&H MN3B R6S: Nem bírt egymással az IAS és a PLG a szezon nyitómeccsén!

K&H MN3B R6S: Nem bírt egymással az IAS és a PLG a szezon nyitómeccsén!

Folyamatosan a döntetlenért harcolt a PLG, de ennél izgalmasabb kezdést nem is kívánhattunk volna.

Óriási várakozás előzte meg a K&H MN3B Rainbow Six: Siege versenyének harmadik felvonását, hiszen az előző szezonokban is az egyik, ha nem a legnépszerűbb volt az R6S a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság játékai közül. Tegnap már az új szezon nyitónapján izgulhattunk és szurkolhattunk, lássuk, hogy milyen eredmények születtek, hogy bejöttek-e azok a jóslatok, amiket a mérkőzések előtt mondtunk.

Azt kell mondanunk, hogy igen! Gyorsan fel is írtunk öt számot, biztos, ami biztos, mert javarészt jöttek azok a meglepetések, amikre vártunk. A nyitómeccsen például egyszerűen nem bírt egymással az Illés Akadémia Spirit és a tavalyi ezüstérmes Team Plague. Az IAS rengeteget fejlődött, ez tegnap tisztán látható volt, sokáig úgy is tűnt, hogy ha szorosan is, de behúzzák a K&H MN3B R6S bajnokságában az első győzteseknek járó pontokat. 

A PLG azonban a legjobbkor ébredt fel. 4-3-nál nem csak az egész csapat kapta össze magát, de Haribo bámulatos megmozdulásai is köröket értek. A 4-4-es kiegyenlítés nem jött össze, hiába Haribo hármasa, egyszerűen nem volt ideje megnyerni a kört. A rákövetkező körben azonban olyan 4k-t pakolt az IAS-ra, amire már nem volt ellenszere a Spiritnek. 

A meccs második felére fej-fej mellett haladtak a csapatok, Haribo 5-4 után ezúttal megszerezte az egyenlítést csapatának. A vezetést azonban egyszer sem tudta átvenni a Spirittől a PLG, apró hibákon múlott csak a győzelmük, de a 6-6-os döntetlent így is kiharcolták maguknak. Bíztató kezdés volt ez mindkét csapat számára, ha így folytatják, akkor könnyedén ott lehetnek majd az alapszakasz élmezőnyében.

A K&H MN3B R6S nyitónapjának eredményei:

  • Illés Akadémia Spirit 6:6 Team Plague
  • KmK Esports 5:7 WiLD MultiGaming
  • WnP Esport Club 3:7 Nice Gaming
  • High Coast Esport 7:2 Genesis Gaming

Nem kell már sokat várnunk a folytatásra sem. Jövőhét kedden, április 27-én jön a következő forduló, ahol kiderül majd többek között, hogy a High Coast ismét fölényes győzelmet arat-e, hogy a WiLD győzedelmeskedni tud-e majd a Genesis ellen vagy, hogy mire megy majd egymás ellen a KmK és a Nice Gaming.

A K&H MN3B R6S 2. fordulójának menetrendje:

  • KmK Esports vs Nice Gaming - 19:00
  • High Coast Esport vs Illés Akadémia Spirit - 20:00
  • WnP Esport Club vs Team Plague - 21:00
  • WiLD MultiGaming vs Genesis Gaming - 22:00

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!