Battle Royale játékmódot kaphat a VALORANT?

Battle Royale játékmódot kaphat a VALORANT?

Új játékmód készülhet a fejlesztők berkeiben.

Ahogy a CS-ben, úgy a VALORANTban is az 5v5-ös meccsek, a kompetitív játék vonzza a legtöbb embert, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének más játékmódok a játékban. A Riot lövöldéje persze még nem bővelkedik túl sok különféle móddal, de könnyen lehet, hogy ez hamarosan megváltozik.

Az új pálya leleplezése és a 2.08-as patch megérkezése után adatbányászok azonnal nekiveselkedtek az új, frissített kódsoroknak, hátha találnak valami érdekeset. Találtak is! Több sor is egy új játékmechanikára, az ellenfelek földrekerülésére és azok felélesztésére utal.

A kódsorok alapján, a "downed" játékosoknak 100 életerőpontjuk lesz majd, 50 amikor felélesztjük őket, maximum 15 másodpercig lehet valaki "downed" és 2 méter az a távolság, amiből felszedhetjük társainkat. Ezek alapján persze mindenki egy Battle Royale játékmód érkezésére gondol, a "downed" mechanikát aligha a kompetitív meccsekbe szánják a fejlesztők.

Könnyen lehet, hogy valóban BR játékmódot kapunk majd, ami bár elsőre furának hangozhat, nem annyira ördögtől való dolog. A CS:GO is életre hívta a saját BR módját, a Danger Zone-t, ami bár nem a játék legnépszerűbb játékmódja, de ideig-óráig el lehet vele ütni az időt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!