Startol a Six Invitational rájátszása és ezzel együtt a magyar közvetítés is

Startol a Six Invitational rájátszása és ezzel együtt a magyar közvetítés is

A Rainbow Six: Siege legnagyobb versenyét magyar nyelven is nézhetitek, és drop is van.

Húsz csapat vágott neki a csoportmérkőzéseknek egy héttel ezelőtt, és a rengeteg lejátszott mérkőzést követően kialakult a legjobb 16 mezőnye, akik még folytathatják a versenyzést. A két csoportból a legjobb négy a felső-, miközben a következő négy-négy együttes az alsó-ágon folytathatja a küzdelmet. A Virtus.Pro ötöse kénytelen volt visszamondani a szereplését, miután két játékosuknál is pozitív lett a COVID-19 teszt.

A tavaly első helyzet szerző Spacestation viszont meglepetésre rögtön a vigasz-ágon kell, hogy nekivágjon az embertpróbáló feladatnak, hiszen ha meg akarják védeni a címűket, akkor innentől kezdve már nem hibázhatnak, és ez csak abban az esetben jöhet össze, hogyha 7 párharcot nyernek zsinórban. Első körben a Team oNe ötösével találkoznak majd, de ne rohanjunk ennyire előre, ugyanis a mai nap folyamán előbb a felső-ág legjobb találkozóit követhetitek figyelemmel, de a kínálat alighanem minden e-sport kedvelő igényeit kielégíti majd:

11:00 - BDS vs NIP (felső-ág)

14:00 - EMP vs OXG (felső-ág)

17:00 - DZ vs FUR (alsó-ág)

20:00 - ONE vs SSG (alsó-ág)

Két találkozó lesz tehát a felső-, és ugyancsak két összecsapás lesz látható az alsó-ágról. Mindegyik mérkőzés BO3 lesz, miközben a finálét BO5-ös lebonyolításban rendezik meg, és a felső-ágról érkező csapatnak egy pályás előnye lesz ott.

A Six Invitational természetesen nem csak a versenyzés miatt érdekes, többek között szépen lassan szivárognak az infók a Y6S2 újdonságairól is, kiderült már a neve és az új karakter kiléte is, de a héten még további tartalmat is közzétesz majd a Ubisoft, amelyről mi is beszámolunk majd természetesen.

A magyar közvetítést a Rainbow6hu csatornán követhetitek figyelemmel és a rájátszás összes mérkőzését láthatjátok itt, így hétköznap délelőtt 11 órától már érdemes becsatlakozni az adásba, amely egész nap pörögni fog. Ami pedig a dropot illeti, a streamek alatt végig elérhető lesz, így aki többet nézi ezeket a meccseket a magyar közvetítéseket, annál nagyobb eséllyel kap belőle. Íme a kínálat:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!