Az új operátor mellett néhányat átdolgoztak kissé, de több újdonság is jön a Y6S2-vel

Az új operátor mellett néhányat átdolgoztak kissé, de több újdonság is jön a Y6S2-vel

Egy jó nagy adag újdonság érkezett, és az új operátor, valamint a Favela rework csak a jéghegy csúcsa.

Az Operation North Star a Year 6 második szezonja, és ahogyan arra számítani lehetett a Ubisoft megtöltötte a frissítést jó néhány olyan dologgal, amely biztosan tetszeni fog a rajongóknak. Lássuk sorjában, hogy mi mindenről érdemes tudni:

Thunderbird

Az új karakterről már derültek ki alapinformációk, most viszont akció közben is meg lehet figyelni. Leginkább a különleges eszköze Jäger ADS-e és Doc Stim Shotjának ötvözéséből áll. Mina Sky 3 Kona Stations hordhat magánál, melyeket bárhova lepakolhat. Ezeknek a kis állomásoknak 2 méteres hatósugaruk van, és az első közelébe érő operátort meglövi egy gyógyító tűvel. Ha több alacsonyabb hp-val rendelkező játékos van a körben, akkor legkevesebb életerővel bíró kapja a healt. Minden adag 30 HP-t tölt vissza, és ha kilőtte az első adagot a gép, akkor 35 másodperc kell neki mire újratöltődik. Fontos, hogy a kis szerkezet egy karaktertől látótávolságban legyen, különben nem aktiválódik - pl falon keresztül nem lövi át a tűt.

A Kona Stations-t ki lehet lőni, és hat rá Thatcher EMP gránátja is. A támadók szintén profitálhatnak belőle, hiszen a kütyü nem nézi, hogy barát-e vagy ellenség, aki a közelében áll. A támadók egy kék jelet látnak majd rajta, ha van benne HP töltő tű. Az állomás közelében lévő DBNO (földre vitt) játékost is fel tudja kelteni egy adag HP regen. Thunderbirdnek egyébként a következő lesz a loadoutja:

Favela Rework

Az új pálya sokkal egybefüggőbb, és kevesebb módja van annak, hogy megakadályozzák a támadók a roamoló védőket abban, hogy visszatérjenek a sitera, illetve védhetőbbek a bombák is.

Barrel Attachment

A fegyverek csövére felszerelhető kiegészítők egy részét is átdolgozták a fejlesztők. Ezek nagyrésze a kompenzátort (compensator) és a flash hidert érintik, miután az előbbi mostantól csak a vízszintes visszarúgást (horizontal recoil), az utóbbi pedig csak a függőleges visszarúgást (vertical recoil) csökkenti.

Operátor rework

Melushi

  • A Banshee a Y6S2-ben középen kinyílik majd, ha valaki a hatósugarába kerül, és a szerkezetnek ott lesz egy gyengepontja, így ott ki lehet lőni.

Mira & Maestro

  • A támadók egy ütéssel be tudják törni úgymond az Evil Eye-t és a Black Mirrort, így nem lehet rajtuk majd átlátni. Mira viszont még mindig ki tudja lőni a Canistert, és így új szögeket nyithat meg, miközben Maestro ki tudja nyitni a kamera ablakát és továbbra is képes vele lőni és pásztázni a helyszínt.

Smoke

  • Minimálisan átdolgozták a Gas Canistert, ugyanis a Capitaonál látottakhoz - mikor lángbaborít egy területet - képest a gáz is nagyjából ehhez hasonlóan terjed majd, így falon keresztül például nem hat, valamint egy kicsivel könnyebben lehet majd átlátni a felhőn, illetve jobban érzékelhető mettől meddig terjed az anyag.

Finka

  • Az Adrenal Surge nem boostot ad a csapatnak, hanem normál gyógyításként működik. Tehát a lesebzett társakat képes healelni.

Bullet holes (lőrések)

Alapvetően hiába lövik át a játékosok ettől a szezontól kezdve a falakat, azon már nem lehet majd átlátni, viszont kiütni ugyanúgy lehet továbbra is ezeket a felületeket.

Holttestek

A halál után néhány pillanat múlva eltűnnek a holttestek, és helyettük megjelenik az operátorok jelzése hologramm formájában, tehát némi információt ezen túl is lehet gyűjteni róluk.

Armor & HP

Az armor nem tűnik el, de inkább a fejlesztők úgy gondolták, hogy jobb ábrázolni ezt egy aktuális életerő ponttal. Így a következőképpen alakulnak az operátorok:

  • 1 armor: 100 HP
  • 2 armor: 110 HP
  • 3 armor: 125 HP

Rook mellénye további 20HP-t ad a játékosoknak, de itt nem kell arra gondolni, hogy ezzel most buffolták volna a franciát.

Death replay

Az újítás annyit jelent, hogy a játék a halált követően azonnal megmutatja, hogy ki durrantott le, majd az ellenfél szemszögéből is felvázolja hogyan is történt az eset. A legfontosabb része mégis az, hogy rögtön el lehet nyomni már a legelején az egész folyamatot, így azonnal kamerázhat a likvidált játékos és segítheti a csapatát.

Tesz szerver

Néhány operátor itt már képes lesz halála után is használni a gadgetjeit, Zero, Echo, Maestro és Mozzie tehát továbbra is hozzáférést kap teszt jelleggel ezekhez az eszközökhöz.

Nektek hogy tetszik az új szezon?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!