Hirdetés

Nem spórolt az izgalmakkal és a meglepetésekkel a K&H MN3B-HO 3. fordulója

Egy új rekord is született a hétvégén, ráadásul a 3-0 arányú eredmény is kisebbségbe került.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League Season 13

Fnatic vs. Virtus.pro

Hirdetés

Május 2., vasárnap

SPÁRTAIAK – Team Plague 3-2

Talán a hétvége legjobban várt összecsapása volt ez a találkozó, a meccs irama pedig rögtön igazolta is a várakozásokat, magas fordulatszámon pörgött mind a két csapat. Az első mérkőzésen a SPÁRTAIAK csapata szerezte meg a vezetést, amelyre háromszor tudott válaszolni a Team Plague. Kétgólos hátrányából csak egyet tudott ledolgozni az ellenfél, így a Plague örülhetett az első meccs után.

A másodikon aztán mintha szerepcsere történt volna, a Team Plague képtelen volt túljárni a SPÁRTAIAK védelmének eszén, nem úgy fordítva, 4-0 arányban kiegyenlítették a szettet. A harmadikon rátalált első mérkőzésbeli formájára a Team Plague, és 2-0 arányú győzelmükkel már 2-1 volt nekik a szetten.

A negyedik találkozón hamar 2-0-s előnyre tettek szert és sokáig meg is tudták őrizni, az utolsó percben viszont brutális harciasságáról tett tanúbizonyságot a SPÁRTAIAK csapata, 3.57 másodperccel a vége előtt mentették hosszabbításra, a ráadásban pedig újabb góllal 5. meccsre a szettet. A döntő ütközet gyors gólváltással kezdődött és sokáig tartotta magát a döntetlen, az idő előrehaladtával viszont a SPÁRTAIAK újabb gólokat tudott szerezni, amelyre nem érkezett válasz, így a rangadót végül ők nyerték meg.

Budapest Five – Dark Sayren 3-0

Az előzetesen látottak alapján inkább az volt a kérdés, mekkora lesz a gólkülönbség a Budapest Five javára a mérkőzéseken, de ami végül született, az így is sokkhatásként érhet fel: 14 gólt szerzett csak az első mérkőzésen a címvédő csapat. Azáltal pedig, hogy a Dark Sayren erre egy góllal sem tudott válaszolni, az is eldőlt, hogy ez a 14-0 arányú győzelem a legnagyobb gólkülönbségű győzelem magyar 3v3 bajnokságon – a korábbi rekordot a Team Plague csapata tartotta, a 2. szezon 1. fordulójában egy 14-1 arányú győzelemmel.

A második mérkőzés aztán ott indult, ahol az előző abbamaradt, 18 másodperc játék után már 3-0-ra vezetett a Budapest Five, a Dark Sayren viszont ezt követően már szorosabbra tudta fűzni a védekezését, ezt jelzi is, hogy a maradék 4 perc 42 másodpercben már „csak” 4 gólt tudott szerezni a BP5, és 10 védést tudtak bemutatni ezen a meccsen.

A harmadik mérkőzésen végül 8 lőtt gólig jutottak a címvédők, ezek azonban nem érkeztek gyorsan egymáshoz képest és voltak ígéretes helyzetei a Dark Sayrennek is, de ezeket nem tudták gólra váltani, így végül a Budapest Five a KmK Esporthoz hasonlóan szintén kapott gól nélkül múlta felül a Dark Sayren csapatát.

Vad Cápák – Thinking 0-3

Fej-fej mellett kezdett mind a két gárda, a rendes játékidőben pedig nem is tudták eldönteni, ki a jobb, így következett a hosszabbítás 2-2-s állással. Az aranygólt végül a Thinking szerezte meg, így ők nyerték az első meccset.

A második összecsapás hasonlóan szoros lett, egyetlen gólt láthattunk csak, ezt viszont a Thinking szerezte meg, így már 2-0 arányban vezettek a szettben. A harmadik összecsapáson aztán minél hamarabb le akarta zárni a nyitott kérdéseket a Thinking, ezt sikerült is, 4-0 arányban múlták felül a Vad Cápákat, így övék lett a szett.

DVTK Vikingek – KmK Esport 0-3

A rájátszásért küzd mind a két fél, ennek megfelelően estek is egymásnak a csapatok. Amikor bármelyik csapat megszerezte a vezetést, szinte azonnal jött is az egyenlítő gól. A mindent eldöntő találat másodpercekkel az idő lejárta előtt született, ezt pedig már nem tudta kiegyenlíteni a DVTK.

A második találkozó hasonlóan kezdődött, mint az első, egyedül Szega szépségdíja találata jelentette a különbséget szinte az egész mérkőzésen. Az utolsó másodpercekben a kockáztató és kitámadó DVTK védelmet letámadva újabb góllal jelentkezett a KmK, így 2-0-ra vezettek a szettben.

A harmadikon igyekezett nagyobb nyomást kifejteni ellenfele kapujára a DVTK, ez viszont azt is magával hozta, hogy a védelem nem zárt annyira jól, ezt kihasználta a KmK, 2-0 arányú előnyük tudatában már játszhattak biztonságosan. A végén még érkezett a DVTK szépítése, de az egyenlítésre nem maradt idő, így a KmK nyerte meg az összecsapást 3-0-ra.

Scoopididup – Vad Cápák 2-3

Két nyeretlen csapat összecsapását láthattuk a pályán, ez azonban a küzdelem színvonalára nem nyomta rá a bélyegét, elhúzni azonban egyik gárda sem tudott a másiktól. Az első mérkőzést 2-1 arányban a Vad Cápák nyerték, a következő arénán viszont érkezett az egyenlítés a Scoopididup részéről.

A harmadik találkozó végén szintén a Scoopididup örülhetett, 1-0 arányban nyertek. A negyedik találkozóra sikerült összeszednie magát a Vad Cápáknak, 4-1 arányú győzelmük pedig akkora lendületet adott nekik, hogy a mindent eldöntő, 5. mérkőzést végül 6-0-lal zárták le a saját javukra, megszerezve első győzelmüket a szezonban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés