Egyelőre működik a papírforma, ez történt a K&H MN3B-HO 2. fordulóján

Egyelőre működik a papírforma, ez történt a K&H MN3B-HO 2. fordulóján

Többnyire magabiztos győzelmeket láthattunk, de azért olyan szettek is voltak, ahol minden mérkőzést kihasználtak a felek.

Második versenyhétvégéjét rendezték meg a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság - Hungarian Open harmadik szezonjának, ami azt jelenti, hogy most már mindenki legalább egyszer pályára lépett. Nézzük is meg, hogy milyen mérkőzéseket vívtak egymással a csapatok!

Április 24., szombat

MTK vs. LVL UP - 3-0

A második forduló egyik legígéretesebb szettje végül mégsem lett annyira szoros, mint azt sokan várták, az MTK magabiztos győzelmet aratott, összesen 18 lőtt góllal, amit arányosan osztottak el, minden mérkőzésen hatot-hatot lőttek a LvL Upnak.

NEC vs. THIN - 3-0

A Necrotic Esports és a Thinking találkozóján is dominált a hatos szám, a Necrotic már a nyitómeccsen bevart egy 6-ost. A második körben a Thinking már jobban védekezett, jóval kevesebb, mindössze 2 találattal tudott nyerni a Necrotic, a szett harmadik meccsén viszont ismét nem volt kegyelem, újabb 6-os bombával nyert a Necrotic.

PLG vs. KMK- 3-2

A Plague vs. KmK Esports a szombati nap következő jeles találkozója volt, és itt bizony már több izgulnia valója volt mind a nézőknek, mind a játékosoknak. Az első meccset 2-0-val elhozta a KmK, utána Aquadome-on szépített mindössze 1-0-val a Plague. A harmadik és negyedik meccsen hosszabbítást játszottak a csapatok, előbbit a Plague nyerte 3-2-re, utóbbit a KmK Esports szintén 3-2-re. Végül érkezett a mindent eldöntő ötödik meccs, amire a KmK már egy kicsit elfáradhatott, ugyanis egy 5-0-s bombát sikerült produkálnia a Plague-nek, így a szettgyőzelem is hozzájuk vándorolt.

DVTK vs. DRK - 3-0

A nap zárómeccseként a DVTK Vikingek néztek szember a Dark Sayren játékosaival. Mindössze három mérkőzésig tartott itt a küzdelem, ugyanis Mannfield, Beckwith Park és a DFH Stadium gyepein is a DVTK bizonyult jobbnak, az első meccset 4-0-val sikerült hozniuk. A másodikon még egész jól tartotta magát a DRK, csupán 1 gólt imádkozott be a DVTK, a harmadikon viszont megismétlődőtt a 4-0.

Április 25., vasárnap

BP5 vs. ADPS - 3-0

A hét utolsó napján került sor a B csoport küzdelmeire, ahol a Budapest Five mérte össze tudását az Alcohol Damaged Penguin Squaddal. A BP5 nagyon magabiztos győzelmet aratott, az első mérkőzést 3-1-re, a másodikat 8-0-ra, a harmadikat pedig 5-0-ra nyerte meg.

SPRT vs. IAS - 3-0

A korábban Chill(i) néven játszó triót felkarolta az Illés Akadémia Spirit, így már IAS néven álltak ki a Spártaiak ellen. Noha nem ez volt a legnagyobb gólkülönbségekkel záruló mérkőzés a hétvégén, a Spártaiak egy stabil 3-0-s szetteredménnyel bezsebelték maguknak a pontokat, noha az utolsó meccsen nem volt könnyű dolguk. 4-4-es állással érkezett az overtime és további 44 másodperc kellett ahhoz, hogy berepüljön a döntő találat.

FG vs. VC - 3-2

Szerencsére a vasárnap sem csak a 3-0-s szériákról szólt, a Future Gaming és a Vad Cápák összecsapásán összesen 5 meccset nézhettek meg a nézők. Az első kettőt elhozták a Cápák, a harmadikra viszont felszívták magukat a Future Gaminges játékosok, és 3-0-val, majd két darab 5-1-es mérkőzéssel megszerezték a szettgyőzelmet!

AGW vs. THIN - 0-3

A versenyhétvége befejezéseként még egy A csoportos küzdelem került terítékre, a Thinking az Afterglow Esports ellen szépíthetett. Ki is használták az alkalmat, egy 3-0-s szettet hoztak össze. Egészen a harmadik meccsig az Afterglow nem tudott fogást találni a Thinking játékosokon, itt ugyanis 2-2-vel mentek az overtime-ra, 58 másodperc elteltével viszont bevarrta a győzelmet érő harmadik gólját a Thinking!

Zárásképpen íme néhány szép pillanat a hétvégéről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!