Hirdetés

VALORANT: Új platformra költözik a népszerű FPS

Egy nagyon különleges bejelentést tett a Riot Games a VALORANT kapcsán.

Hirdetés

Egy éve már, hogy a Riot Games kiadta a VALORANTot, a taktikai FPS-ek legújabb generációs játékát. A CS:GO, Overwatch és Rainbow Six Siege mellett folyamatosan tudott egyre nagyobb szeletet követelni a tortából a képességekre épülő lövölde. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy rengeteg profi FPS játékos döntött úgy, hogy a VALORANTban próbál betörni a világ elitjébe. Emellett a érdeklődésre sem lehet panasz, az izlandi VALORANT Masterst egy milliónál többen nézték élőben. A Riot Games elégedetten hátradőlhetne, azonban most kezdődik még csak a valódi térhódítás. Bejelentette a kiadó-fejlesztő cég, hogy új platformra, mobilra és mobil eszközökre költözik a VALORANT.

Anna Donlon, a VALORANT executive producere elárult néhány érdekességet a kézben tartható régi-új játékról.

"Nem úgy kezdtünk bele a dologba, hogy " mobilos VALORANTot csinálunk", hanem jó adag szkeptikussal úgy, hogy "képesek vagyunk átültetni mobilokra a VALORANTot?". Számunkra az a cél, hogy a PC-n megtapasztalt VALORANTot átélhesd mobil eszközökön. Azonban rá kellett jönnünk, hogy a mobil játékosok különböznek a PC-sektől."

Utóbbi felismerés miatt a fejlesztés során nem arra törekedtek, hogy egyszerűen átportolják mobilokra az FPS-t, hanem egy teljesen új, csak mobilon megtapasztalható élményt készítsenek a gamerek számára. Utolsó gondolatként még Donlin megjegyezte, hogy konkrét megjelenési dátummal nem tud szolgálni, de reméli, hogy két éven belül már megvalósulhat a grandiózus projekt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te szoktál FPS-ekkel játszani mobilon?

Hirdetés
Hirdetés
5 db hozzászólás
 • KenyerLord 6 hónapja
  Szerintem Nintendora több értelme lenne. Mint telefonra
  0 0 Válasz
 • mekler87 6 hónapja
  ja
  0 0 Válasz
 • esox9 5 hónapja
  telefonon telefonálok
  0 0 Válasz
 • PalFeed 4 hónapja
  xdd
  0 0 Válasz
 • PalFeed 3 hónapja
  Én leszek a legtöbbet kommentelő!
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés